Wastoren

Nicole

Mooie wastoren. Mijn berging is mooi opgeruimd.

Reactie Wastoren:

Beste Nicole, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met uw wasmachinekast van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

Ligia

Super kast!

Reactie Wastoren:

Beste Ligia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk dat u ons zou aanraden! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren

Ida

Reactie Wastoren:

Beste Ida, Hartelijk dank voor het delen van een positieve review en uw aanbeveling. Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren

W. Wijburg

Duidelijke website en goede communicatie.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Wijburg, Wat leuk dat u ons zou aanraden! Bedankt hiervoor:). Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

PeterArends

Levert keurig wat je besteld binnen de afgesproken tijd.

Reactie Wastoren:

Beste Peter, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent! Bedankt hiervoor:) Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren

Louis

Geweldig product, alles klopte.

Reactie Wastoren:

Beste Louis, Wauw, daar zijn wij blij mee! Bedankt voor het delen. Veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren

Henk

Prima geholpen door advies te geven om de toren zelf op te halen i.p.v. de verwachte levertijd. Kwam ons beter uit.

Reactie Wastoren:

Beste Henk, Hartelijk dank voor het delen van een positieve review en uw aanbeveling. Wat fijn om te lezen dat we er samen zijn uitgekomen. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet,... Beste Henk, Hartelijk dank voor het delen van een positieve review en uw aanbeveling. Wat fijn om te lezen dat we er samen zijn uitgekomen. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren

Rob

Prima geregeld. Alles klopte.

Reactie Wastoren:

Beste Rob, Hartelijk bedankt! Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren

Mark

Erg netjes en correcte levering

Reactie Wastoren:

Beste Mark, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent! Bedankt hiervoor:) Geniet van een mooi én functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren

Jeroen Van der Meer

Levering en communicatie verliepen uitstekend. De gewenste configuratie van kasten bleek tijdelijk niet mogelijk waar wij keurig over werden geïnformeerd na navraag te hebben gepleegd. Door enkele... Levering en communicatie verliepen uitstekend. De gewenste configuratie van kasten bleek tijdelijk niet mogelijk waar wij keurig over werden geïnformeerd na navraag te hebben gepleegd. Door enkele fouten in de tekening verliep het monteren iets minder soepel dan verwacht maar het eindresultaat is top. De levering werd ook zeer netjes gedaan door de eigen bezorgdienst.

Reactie Wastoren:

Beste Jeroen, Daar zijn wij erg blij mee! Hartelijk dank voor het delen. Ik zou het doorgeven aan de service afdeling :) En nog veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren. Met... Beste Jeroen, Daar zijn wij erg blij mee! Hartelijk dank voor het delen. Ik zou het doorgeven aan de service afdeling :) En nog veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren