Mooie wastoren. Mijn berging is mooi opgeruimd.
Reactie Wastoren:
Beste Nicole, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met uw wasmachinekast van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren
Beste Ligia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk dat u ons zou aanraden! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren
Beste Ida, Hartelijk dank voor het delen van een positieve review en uw aanbeveling. Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren
Beste meneer Wijburg, Wat leuk dat u ons zou aanraden! Bedankt hiervoor:). Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren
Beste Peter, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent! Bedankt hiervoor:) Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren
Beste Louis, Wauw, daar zijn wij blij mee! Bedankt voor het delen. Veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren
Beste Henk, Hartelijk dank voor het delen van een positieve review en uw aanbeveling. Wat fijn om te lezen dat we er samen zijn uitgekomen. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet,...
Beste Rob, Hartelijk bedankt! Hier zijn wij erg blij mee. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Semjon - team Wastoren
Beste Mark, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent! Bedankt hiervoor:) Geniet van een mooi én functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Semjon – team Wastoren
Beste Jeroen, Daar zijn wij erg blij mee! Hartelijk dank voor het delen. Ik zou het doorgeven aan de service afdeling :) En nog veel plezier gewenst met uw kastenopstelling van Wastoren. Met...