Bestelling gedaan en binnen een week geleverd.
Reactie Wastoren:
Beste meneer te Wieske, Dat is snel! Fijn dat het allemaal zo vlot is gelopen. Geniet van het eindresultaat :) Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de kwaliteit van het product. Bedankt dat u dit hier ook met ons deelt. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Enting, Bedankt voor het delen van uw positieve woorden! Daar zijn wij erg blij mee. Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Lambregts, Dat vinden wij super om te lezen! Bedankt voor het delen van uw review. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Lineke, Wat fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren! Bedankt dat je dit hier ook met ons deelt. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Muuse, Bedankt voor het achterlaten van een positieve review. Geniet van het mooie en functionele eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Staps, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review! Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Albert, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Dana, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de service en bezorgers bij Wastoren! Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Nico, Heel fijn om te lezen dat u zo positief bent. Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren