Wastoren

Christa

In 1 woord goed

Reactie Wastoren:

Beste Christa; Kort maar krachtig ;) Heel erg bedankt voor het delen! Veel plezier gewenst met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

D. Kamerbeek

Snelle communicatie, had een beschadigde deur en paar missende handgrepen. Werd zonder problemen direct opnieuw toegezonden.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kamerbeek, Wat fijn om te lezen dat wij het snel hebben kunnen oplossen voor u! Wel zo prettig om zo snel mogelijk van een mooi eindresultaat te kunnen genieten :) Bedankt voor het... Beste meneer Kamerbeek, Wat fijn om te lezen dat wij het snel hebben kunnen oplossen voor u! Wel zo prettig om zo snel mogelijk van een mooi eindresultaat te kunnen genieten :) Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Klompenburg

Prettig, fijn en snel

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Klompenburg, Hartelijk dank voor uw positieve review! Geniet van een mooi eindresultaat met de kasten van Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Henk Kerkhoff

Adequaat en goed contact. Bezorging door bedrijf zelf gedaan. Bezorger was heel erg behulpzaam.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kerkhoff, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide en positieve beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee! Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette -... Beste meneer Kerkhoff, Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide en positieve beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee! Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Madeleine Peeters

Ontzettend blij met onze wastoren kasten!

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Peeters, Wat super om te lezen dat u zo positief bent! Hier worden wij ook ontzettend blij van :) Geniet van het prachtige eindresultaat; want dat is het zeker geworden! Met... Beste mevrouw Peeters, Wat super om te lezen dat u zo positief bent! Hier worden wij ook ontzettend blij van :) Geniet van het prachtige eindresultaat; want dat is het zeker geworden! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Marcel Bos h

Goede ervaring en sneller geleverd als gedacht.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Bos, Wat fijn om dit te lezen! Bedankt dat u hier uw positieve ervaringen met ons deelt. Veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Johan

Geweldige kast

Reactie Wastoren:

Beste Johan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om dit te lezen. Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Rik

Goede service

Reactie Wastoren:

Beste Rik, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Sandra

Heel tevreden

Reactie Wastoren:

Beste Sandra, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Snoeren

Superservice, voor levering wordt je gebeld, kasten zijn gemakkelijk te monteren met bijgeleverde tekening.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Snoeren, dat vinden wij super om te lezen!! Heel erg bedankt dat u dit hier met ons deelt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste meneer Snoeren, dat vinden wij super om te lezen!! Heel erg bedankt dat u dit hier met ons deelt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren