Goede service en duidelijke afspraken
Reactie Wastoren:
Beste Mieke, Heel fijn om te lezen dat u zo positief bent! Geniet van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Frans, hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen! We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw, Naar aanleiding van uw beoordeling heb ik telefonisch contact met u gehad. Erg vervelend om te horen dat het opbouwen van één kast niet is gelukt. Wij zullen, zoals afgesproken, deze...
Beste meneer Bekkers, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u alles zo positief heeft ervaren. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke...
Beste Elisabeth, Bedankt dat u dit hier met ons deelt! Goed om te lezen dat u zo positief bent. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer Pel, Wat goed om te lezen! Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Veel plezier met de kasten van Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste mevrouw Vogels, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u een prettige ervaring heeft met Wastoren. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet,...
Beste Ronny, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste Marijke, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het eindresultaat! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren
Beste meneer van Riel, Super om te lezen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren