Wastoren

Smans

Prima.

Reactie Wastoren:

Beste meneer Smans, Fijn om te lezen! Bedankt voor het delen en geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Marco

Reactie Wastoren:

Beste Marco, Bedankt voor het delen van een positieve beoordeling. Veel plezier gewenst met uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Angeline

Netjes en correct

Reactie Wastoren:

Beste Angeline, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Geniet van een mooie nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Particuliere

Zeer goede klantendienst en degelijkheid van gebruikte materialen.

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Bedankt voor het delen van een positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service. Veel plezier met uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke... Beste meneer, Bedankt voor het delen van een positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service. Veel plezier met uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Linda G.

Vriendelijke mensen - correcte prijs/kwaliteit

Reactie Wastoren:

Beste Linda, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Fijn om te lezen dat u zo positief bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Koen

Zeer goed, alles vlot verlopen

Reactie Wastoren:

Beste Koen, Wat goed om te lezen dat alles vlot is verlopen. Bedankt voor het delen van uw ervaringen hier. Veel plezier met uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Muriel

Goed product.

Reactie Wastoren:

Beste Muriel, Hartelijk dank voor het delen van een positieve ervaring. Daar zijn wij blij mee! Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Nvt

Perfect

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Jan

Online bestelling gedaan. De was ombouw is tijdig afgeleverd en eenvoudig te monteren. Zeer tevreden klant.

Reactie Wastoren:

Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Geertje

Prachtig product, super service, een van de onderdelen had een hele kleine beschadiging maar binnen 3 dagen had ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Zeer snelle reactie bij vragen. Kan niet anders... Prachtig product, super service, een van de onderdelen had een hele kleine beschadiging maar binnen 3 dagen had ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Zeer snelle reactie bij vragen. Kan niet anders zeggen dan een 10 met een griffel! En superblij met mijn wastoren!

Reactie Wastoren:

Beste Geertje, Wat een leuke en uitgebreide review heeft u achtergelaten! Heel erg bedankt hiervoor. We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Veel plezier gewenst met een mooi en functioneel... Beste Geertje, Wat een leuke en uitgebreide review heeft u achtergelaten! Heel erg bedankt hiervoor. We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent. Veel plezier gewenst met een mooi en functioneel eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren