Wastoren

Roel

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste Roel, Dat is super om te lezen! Bedankt voor het achterlaten van een bericht over uw positieve ervaring. Veel plezier met uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

J.S

Reactie Wastoren:

Goedemorgen meneer, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling! Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Dirk De Laet

Zeer goede communicatie. Komt ook alle afspraken na.

Reactie Wastoren:

Beste meneer de Laet, Dat is heel fijn om te lezen! Bedankt dat u dit hier met ons deelt. We wensen u veel plezier met een mooie & nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

R.

Uitstekend

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Geniet van een mooi en functioneel eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Kamerbeek

Zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste meneer Kamerbeek, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn om te lezen dat u zo positief bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette -... Beste meneer Kamerbeek, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn om te lezen dat u zo positief bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Lavooij

Snelle levering en goed materiaal

Reactie Wastoren:

Beste meneer Lavooij, Wat fijn om te lezen dat u positief bent over zowel de levering als het materiaal. Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Geniet van uw nieuwe Wasruimte. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Lavooij, Wat fijn om te lezen dat u positief bent over zowel de levering als het materiaal. Bedankt dat u dit hier met ons deelt. Geniet van uw nieuwe Wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Gerda Jochems

Heel goed

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Jochems, Heel erg bedankt voor uw positieve review! We wensen u veel plezier met uw Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Martin

Vlotte communicatie eb levering volgens afspraak.

Reactie Wastoren:

Beste Martin, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent! Geniet van een mooi eindresultaat, zeker na de flinke klus ;) Fijne dag. Met... Beste Martin, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent! Geniet van een mooi eindresultaat, zeker na de flinke klus ;) Fijne dag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Henk

Prima, eenvoudig bestellen en vlot geleverd.

Reactie Wastoren:

Beste Henk, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste Henk, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

jaap

Levering duurde iets langer dan verwacht maar kwaliteit van de kast is zeer goed

Reactie Wastoren:

Beste Jaap, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Onze excuses dat de levering wat langer heeft geduurd, maar ik ben blij dat u ondanks dat ons toch zo positief beoordeelt. Fijn dat u tevreden bent... Beste Jaap, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Onze excuses dat de levering wat langer heeft geduurd, maar ik ben blij dat u ondanks dat ons toch zo positief beoordeelt. Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit. Geniet van uw nieuwe wasruimte. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren