Wastoren

Meuleman

Tot nu toe zeer tevreden. Heb een wastoren besteld en betaald en kan het op afroep laten bezorgen.Dus moet nog komen in augustus. Vindt dit super.

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Meuleman, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent. Hopelijk geldt dat ook voor het eindresultaat in augustus ;) Maar ik verwacht dat dit helemaal goed gaat komen. Indien wij u dan... Beste mevrouw Meuleman, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent. Hopelijk geldt dat ook voor het eindresultaat in augustus ;) Maar ik verwacht dat dit helemaal goed gaat komen. Indien wij u dan nog ergens bij kunnen helpen, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

René

Super

Reactie Wastoren:

Beste René, Bedankt voor uw positieve review. Geniet van uw nieuwe Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Roger van Erning

Dit was voor mij de eerste maar zeker niet de laatste!!

Reactie Wastoren:

Beste meneer van Erning, Dat is nou leuk om te lezen! We hopen u graag in de toekomst weer te mogen voorzien van een mooie Wastoren. Als wij u dan ergens bij kunnen helpen, horen wij dit graag. Voor... Beste meneer van Erning, Dat is nou leuk om te lezen! We hopen u graag in de toekomst weer te mogen voorzien van een mooie Wastoren. Als wij u dan ergens bij kunnen helpen, horen wij dit graag. Voor nu; geniet van uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

prive

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Hartelijk dank voor het delen van een positieve beoordeling. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Ineke

Prima, goed mee te communiceren erg fijn.

Reactie Wastoren:

Beste Ineke, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Heel fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team... Beste Ineke, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling. Heel fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Frits

Perfect

Reactie Wastoren:

Beste Frits, Kort maar krachtig en precies hetgeen wat wij graag lezen :) Super dat u ons zo positief beoordeelt. Heel erg bedankt. We wensen u veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke... Beste Frits, Kort maar krachtig en precies hetgeen wat wij graag lezen :) Super dat u ons zo positief beoordeelt. Heel erg bedankt. We wensen u veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Klant

Duidelijke website, fijn product, eenvoudig zelf te monteren

Reactie Wastoren:

Beste meneer, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wastoren. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

L.Hindriks

Ze hebben een hele goedde service

Reactie Wastoren:

Beste mevrouw Hindriks, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe... Beste mevrouw Hindriks, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

rethmeier

Goede keuze gekozen product

Reactie Wastoren:

Beste meneer Rethmeier, Wat super om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw Wastoren! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren

Heleen

Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf

Reactie Wastoren:

Beste Heleen, Hartelijk dank voor het delen van uw goede ervaring met de Wastoren! Daar zijn wij erg blij mee. Geniet van een mooi eindresultaat. Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren