op...Onbetrouwbaar: Horloge met alleen digitaal defect teruggestuurd in een met speciale beschermfolie: Jullie reactie met als opmerking dat het horloge zelfs niet meer te bekomen is:
op Do, 28 Jan om 9:36 AM , Watch2Day schreef:
Beste Dirk, ? Wij hebben jouw horloge ontvangen. Het horloge kunnen wij niet onder garantie repareren. Er is forse val en stoot schade geconstateerd op de kast en het glas. Daarnaast ligt de zilverkleurige omlijsting op de 12 uurs positie los op de wijzerplaat. Om u zo goed mogelijk te helpen bieden wij u graag de volgende opties aan: - Ons reparatiecentrum gaat proberen het horloge te repareren. Eventuele kosten die hiervoor gemaakt moeten worden zullen wij vooraf met u communiceren. - U krijgt de mogelijkheid om een horloge tegen inkoopprijs aan te kopen. Dit komt gemiddeld neer op ongeveer 20% van de verkoopprijs. ? Graag verneem ik uw reactie.
David
Klantenservice Watch2Day
Tierens Dirk
Super slecht
Peter
Als prima
Co Dekke
Helaas het verkeerde product ontvangen maar een zeer goed contact gehad (via e-mail).Ik moet nu afwachten voor het goede product.