Jan

Levering duurde wel wat lang. De meeste sites leveren de volgende dag of de dag daarna. Twee weken is dan wel wat lang.

Marcel

Niet 100% positief. Ik had een zonnebril bestelt, maar kort daarna besloten dat ik liever hetzelfde type, maar dan in andere kleurstelling wilde. Mail gestuurd, geen enkele reactie. Daarbij een... Niet 100% positief. Ik had een zonnebril bestelt, maar kort daarna besloten dat ik liever hetzelfde type, maar dan in andere kleurstelling wilde. Mail gestuurd, geen enkele reactie. Daarbij een aantal keer mail ontvangen dat de levering van het product is uitgesteld. Ik weet niet of dit aan W2D ligt. Ik zou W2D zeker aanbevelen, maar wél met deze opmerkingen er bij.

Vincent

Matig omdat het versturen erg lang duurde en door de vele mailtjes kwam mijn verzend informatie bij me spam terecht wat ik gelukkig op tijd zag. Het product was wel hetzelfde als op de foto en daar... Matig omdat het versturen erg lang duurde en door de vele mailtjes kwam mijn verzend informatie bij me spam terecht wat ik gelukkig op tijd zag. Het product was wel hetzelfde als op de foto en daar ben ik zeer tevreden over

Eric van de Geijn

Tegenvallend ivm de lange bezorgtijd waardoor de pret van de aankoop enigszins teniet werd gedaan

Mathias

Slecht, communicatie is slecht.
2 maanden op bestelling moeten wachten