Gewoon slecht!! Een simpele vraag m.b.t. een nieuw horlogebandje voor een bij W2D gekocht horloge, na 2 maanden nog geen antwoord. Doe geen beroep op garantie heb gewoon een simpele vraag waar ze...Gewoon slecht!! Een simpele vraag m.b.t. een nieuw horlogebandje voor een bij W2D gekocht horloge, na 2 maanden nog geen antwoord. Doe geen beroep op garantie heb gewoon een simpele vraag waar ze "kan wel / kan niet" op kunnen antwoorden.....maar nee hoor, lekker niet reageren! Aan mij zullen ze geen horloge meer verkopen!
Olivier Vande Velde
Dramatisch is het woord. Uurwerk TW Steel besteld. Defect bij levering, sinds een maand proberen contact te leggen met klantendienst. Geen reactie op mails, niet op messenger en telefoon is continue...Dramatisch is het woord. Uurwerk TW Steel besteld. Defect bij levering, sinds een maand proberen contact te leggen met klantendienst. Geen reactie op mails, niet op messenger en telefoon is continue bezet. Gewoon oplichterij, mensen koop niets bij Watch2Day.