Ik heb zeker goede ervaring met Watch2Day al meerder malen een horloge besteld dat, goed verpakt steeds op tijd werd bezorgd. de horloges zijn van uitsekende kwaliteit en zeer vriendelijk...Ik heb zeker goede ervaring met Watch2Day al meerder malen een horloge besteld dat, goed verpakt steeds op tijd werd bezorgd. de horloges zijn van uitsekende kwaliteit en zeer vriendelijk geprijsd
Miguel+
Fantastisch
Theo
Prima ervaring.
Ghalid
Was snel geleverd en alles komt overeen. Maar zit wel met een dubbel gevoel, nl het model dat ik kocht van yves camani is niet te vinden op hun website, is de mijne dan een echte? Er zat nl ook geen...Was snel geleverd en alles komt overeen. Maar zit wel met een dubbel gevoel, nl het model dat ik kocht van yves camani is niet te vinden op hun website, is de mijne dan een echte? Er zat nl ook geen certificaat bij de horloge en de verpakking was pover, dacht dat dure horloges ook investeren in mooiere en stevigere verpakking/bewaardoosje. En de prijzen die jullie hanteren liggen vele hoger dan op de site van het merk zelf. En bovendien is de mijne juist niet goed gefabriceerd, nl een pin op het slotje valt er constant uit. Maar ja, verder wel tevreden.
R. de Jong
Emporio Armani Renato AR2485 besteld. Super snelle levering! Amper 2 dagen, en dat in de decembermaand. In de orginele verpakking. Top horloge! De secondenwijzer wijkt minuscuul af van de... Emporio Armani Renato AR2485 besteld. Super snelle levering! Amper 2 dagen, en dat in de decembermaand. In de orginele verpakking. Top horloge! De secondenwijzer wijkt minuscuul af van de indicatie (1/10 mm). Maar daar let waarschijk niemand ooit op. Kortom zeer tevreden!
gerard
Mooi uiterlijk niet al te duren prijzen goeie merken horloge.s