Verzendmethode

Romy

Super!

Verzending, korting op volgende bestelling, inpakservice

Aangeschafte spullen geleverd

Snel

Voor mij is het prima zoals het is

Veel keus en snelle levering

Hans

Prettige ervaring. Snelle levering, maar de kleur was niet echt wat het moest zijn. Daarop naar de factorystore gegaan, waar ik heel goed geholpen werd. Top!

Groot assortiment.

?

Lieve

De bestelling verliep zeer goed en de info die ik daarop kreeg was ook zeer goed.

de omschrijving en kleur, look en feel zijn juist beschreven.

de klant laten weten wanneer het product verstuurd is en een code geven waarmee de verzending verloopt. Ik kreeg enkel de info als het product bijna op de plaats van bestemming was.

Ramin

Bestelling is snel verzonden maar echter kreeg ik mijn bestelling pas 4/5 werkdage later. Ik had het eerder verwacht en had het met spoed aangevraagd.

Product sneller laten bezorgen dan dat het nu gebeurt is bij mij. In toekomst zal ik niet zo 123 bij jullie bestellen met spoed.

Reactie We Love Ties:

Beste Ramin, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling langer onderweg is geweest dan gepland. Helaas zijn wij afhankelijk van onze bezorgservice DPD daarin. Er kan weleens iets mis gaan. Onze... Beste Ramin, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling langer onderweg is geweest dan gepland. Helaas zijn wij afhankelijk van onze bezorgservice DPD daarin. Er kan weleens iets mis gaan. Onze excuses daarvoor. Gelukkig wordt nog steeds 99% van de bestellingen op tijd bezorgd.

J.

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Iets sneller verzenden

Fijne website, handig dat je op vrij specifieke kleuren kunt zoeken! Duidelijke info over levering en goede service.

Fijne site en handig als je op kleur zoekt! Afbeelding kwam goed overeen met het product.

Ik had een stropdas bezorgd, deze konmakkelijk door de brievenbus maar ik moest er nu voor thuis blijven. Misschien voortaan platte pakketjes als brievenpost versturen?

Goede ervaring, vlotte levering. Kwalitatief correct product.

Er was een strik te weinig meegeleverd

Er stond op de factuur 4 strikken maar er werden er maar 3 geleverd, misschien wat beter controleren?