Mooi, verzorgt en vriendelijk bedrijf. Kom er graag. Vooral bij de Rivièra maison afdeling. Jullie zijn klant vriendelijk, herkennen jullie klanten en zijn up to date ?
Leuk bedrijf
Emil & Henriette
Mooie winkel met vakkundig personeel, geen gladde verkopers maar betrouwbare mensen. Komen er regelmatig om te kijken ,ideeën opdoen en te kopen. Kwamen 15 minuten voor sluitingstijd binnen en...Mooie winkel met vakkundig personeel, geen gladde verkopers maar betrouwbare mensen. Komen er regelmatig om te kijken ,ideeën opdoen en te kopen. Kwamen 15 minuten voor sluitingstijd binnen en zijn netjes en vlot geholpen en hebben twee leuke retro stoelen gekocht die inmiddels ook al in de kame staan. Zij er echt blij mee. Emil en Henriette
Van der Beek
Prima op tijd geleverd
Fijn bedrijf, neemt de tijd voor uitgebreid advies
Wulf
Bij toeval terecht gekomen, jammer genoeg niet wat dichterbij.
Goede service, volgens afspraak
Fam. Langeveld te Heerde
We kwamen voor een bankje met in het achterhoofd om eens te kijken naar vervangende meubels voor ons appartement. En dat een uur voor sluitingstijd. Nadat het bankje gevonden was gauw even de zaak...We kwamen voor een bankje met in het achterhoofd om eens te kijken naar vervangende meubels voor ons appartement. En dat een uur voor sluitingstijd. Nadat het bankje gevonden was gauw even de zaak door. En ja er waren meubels in onze smaak en er was tijd voor een gedegen advies. Met een compleet interieur in de bestelling en een voldaan gevoel terug naar huis.