In eerste instantie leek alles okay, ik kocht 2 grote Doggybags voor buiten dat beviel heel goed maar toen ik iets kleinere had gekocht voor in de nachthokken waren ze binnen 4 maanden versleten en... In eerste instantie leek alles okay, ik kocht 2 grote Doggybags voor buiten dat beviel heel goed maar toen ik iets kleinere had gekocht voor in de nachthokken waren ze binnen 4 maanden versleten en kapot, het heeft zeker tot 10 juni geduurt, om mij vervolgens met een kluitje in het riet te sturen. EENS maar NOOIT meer koop ik bij Hond.nl

Reactie Webshop Voor Honden:

Doggy Bagg vereist dat wij de kapotte producten naar ze opsturen, zodat ze deze kunnen bekijken voordat er nieuwe producten worden opgestuurd. Zeker als een klant (zoals in dit geval) de producten... Doggy Bagg vereist dat wij de kapotte producten naar ze opsturen, zodat ze deze kunnen bekijken voordat er nieuwe producten worden opgestuurd. Zeker als een klant (zoals in dit geval) de producten al bijna een half jaar in gebruik heeft gehad.
We hebben DPD 2 keer langs gestuurd om de producten gratis bij de klant op te halen, maar men wilde daar niet voor thuis blijven en zelf versturen wilde men ook niet.
Dan wordt het voor ons helaas heel lastig om onder garantie 2 producten te vervangen.

Betalen met Ideal ging wat lastig. Verder super service en zeer snelle levering

Uw ervaring

Ervaring was zeer goed, voor herhaling vatbaar

Betrouwbaar met een prima service voor een zeer scherpe prijs.

Uw ervaring

Krijg mijn producten altijd netjes de volgende dag in huis.......in voorraad betekent bij dit bedrijf ook echt op voorraad.
Verder zijn de producten ook zeer scherp geprijsd in vergelijking...
Verder zijn de producten ook zeer scherp geprijsd in vergelijking met andere bedrijven.
Zeker een blijvertje voor mij....!!

Snelle service, perfect!

Goed product!

Voldeed aan verwachting

Uw ervaring

Netjes op korte tijd geleverd

van roosmalen

De verzending en de levering zijn naar tevredenheid. Het product valt zeer tegen . De binnenband en de buitenband zijn na een ritje met de hondenkar al stuk. En niet uitwendig veroorzaakt ( door... De verzending en de levering zijn naar tevredenheid. Het product valt zeer tegen . De binnenband en de buitenband zijn na een ritje met de hondenkar al stuk. En niet uitwendig veroorzaakt ( door glas of iets dergelijks)

Uw ervaring

Netjes verpakt en op tijd verstuurd

N. Zandstra

Vlotte levering en bij een defect product wordt dit vlot opgelost

Snelle levering en netjes verpakt.