Dj Lima

1e ervaring.. was oke..

snel

mevrouw A.W.Evers de Bruijn

Ja het was er snel maar het zat niet in de juiste verpakking en had een heel andere kleur , wat ik heb is grijs dit is rood en mijn Koningspoedel lust het nauwelijks. dus heel raar.

Uw ervaring

het was niet hetzelfde als wat ik in de winkel koop en zag er anders uit enmijn viervoeter vindt het maar niks ze eet het met lange tanden . Ik dacht dat ik het in de originele verpakking zou... het was niet hetzelfde als wat ik in de winkel koop en zag er anders uit enmijn viervoeter vindt het maar niks ze eet het met lange tanden . Ik dacht dat ik het in de originele verpakking zou krijgen zo staat het ook op de website maar zat allemaal in plastic . was absoluut niet hetzelfde , erg jammer , moet steeds het originele kopen en dan meng ik het op maar dat is niet de bedoeling toch,is er iets fout gegaan?

Arianne

Nog niet veel ervaring ,maar weet wel dat ik hier blijf bestellen

Uw ervaring

onze hond heeft een snack waar ze dol op is en hier kon ik dit in groots inslaan. Ook meteen voor de oren iets besteld..alles snel en prima in orde

Elisabeth

Goede aflevering

Uw ervaring

Zal hier de volgende keer weer een bestelling plaatsen

Een zéér snelle en prima aflevering van de bestelling! TOP

Veel verse voeding voor de hond en snelle levering

Uw ervaring

veel verse voeding voor de hond en snelle levering

Prima levering en communicatie

1 aankoop gedaan

Gevonden terwijl ik op zoek was naar spullen voor mijn pup. Groot aanbod , duidelijke beschrijving van de producten.

Uw ervaring

Snelle levering, goed verpakt.

Erik 't Groen

Alles soepel verlopen, nette site.

Uw ervaring

Hondenkar gekocht van Karlie.

Zeer tevreden.

Uw ervaring

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Elke bestelling die ik tot nu toe deed werd snel en correct uitgevoerd.