Prima. Goede website, snelle levering

Richard

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Uw ervaring

Snelle levering, eerlijke prijzen en snelle reactie van de klantenservice als er eens iets niet klopt.

Cynthia

Voer voor de hond gekocht. Makkelijk bestellen via de site. Prijs redelijk alleen verzendkosten er bovenop maakt de prijs relatief hoog. Daar staat gemak tegenover.

Overzichtelijke site

Astrid Mulders

Ze zijn 200% betrouwbaar en verlenen hele goede service. De prijzen zijn veel lager dan in de winkel en de kwaliteit is top. Een echte aanrader om hier uw voer en andere artikelen te kopen voor uw... Ze zijn 200% betrouwbaar en verlenen hele goede service. De prijzen zijn veel lager dan in de winkel en de kwaliteit is top. Een echte aanrader om hier uw voer en andere artikelen te kopen voor uw hond of kat ????

Uw ervaring

Ik koop meestal Dental sticks calcium en laatst de lam/rijst sticks gekocht. Mijn hond is er dol op en het is goedkoper dan in de winkel en de kwaliteit is top!!

wilma van der Kaaden

snelle levering

Christine

(Bewerkt)

Prima en goede klantenservice

Ik heb hier 2 keer wat besteld, en met alle 2 slechte ervaringen helaas.
Ik heb hier 2 keer wat besteld, en met alle 2 slechte ervaringen helaas.
Als je wat besteld wat op voorraad is , is het niet meer op voorraad in 1 keer. ik ben hiervan ook niet op de hoogte gehouden, en ik had ook geen idee wanneer ik mijn bestellingen wel kan ontvangen. Na een hele poos wachten heb ik 1 bestelling gekregen, en de ander nog niet op moment.
Ik zal hier niet snel meer wat kopen.
Overigens waren de producten wel goed.

Goed. Snelle levering en goed verpakt.