Hondenbench bevalt goed

Uw ervaring

De snelle levering was top

Manuel

Heb hier laatst een Yap hondenmand gekocht. Heb deze op tijd en goed verpakt ontvangen.

Uw ervaring

Ruime keuze, uit voorraad leverbaar en een goede prijs!

Goed verzonden. Niet binnen een dag maar daar was geen probleem voor mij
Blijkbaar lukt dat niet altijd. Mijn honden zijn echter erg blij met het bij bed

Goed verzonden, snel binnen

van lith

Netjes op tijd geleverd

Uw ervaring

prima , alles netjes afgehandeld,en op tijd geleverd

Geertje

Super snelle levering

Uw ervaring

Grote sortering en snelle levering

Henriek Claessen

Spoedig in België

Uw ervaring

Alles soepel en met de code goed te volgen naar België . Top!

Selena

Terrarium besteld bij reptiel.nl omdat zij de voordeligste aanbieder waren van het product. Het procuct zelf overtrof mijn verwachting zeker. Goede kwaliteit, snel geleverd, gratis verzending en... Terrarium besteld bij reptiel.nl omdat zij de voordeligste aanbieder waren van het product. Het procuct zelf overtrof mijn verwachting zeker. Goede kwaliteit, snel geleverd, gratis verzending en goede voorwaarden.

Uw ervaring

Dienstverlening is me zeer goed bevallen. Was wat verwarring mbt de levering maar ze hebben me snel en goed geïnformeerd op een persoonlijke manier. Ook de nazorg is erg goed. Volgende keer zal ik... Dienstverlening is me zeer goed bevallen. Was wat verwarring mbt de levering maar ze hebben me snel en goed geïnformeerd op een persoonlijke manier. Ook de nazorg is erg goed. Volgende keer zal ik zeker hier weer bestellen.

Miranda Koning

(Bewerkt)

Vlees

Uw ervaring

Goeie ervaring, mooi op tijd geleverd en na een foutje in het systeem met de verzendkosten die te hoog word dit ook keurig en snel opgelost.

Regina

Keurig op tijd geleverd

Uw ervaring

ik heb een tondeuse gekocht die geschikt is voor een bouvier, nou ik kan je zeggen
geweldig. bijna geruisloos . En onze Sjon is niet meer bang. Bedankt