Skip

Zeer snelle levering, en kordate oplossing voor een klacht

Uw ervaring

Ja, ik kreeg een hondenkleedje dat niet aan de afmetingen voldeed. Het kleedje wordt kostenloos herleverd, zonder enig probleem. Ook de reply op de mail is snel. Binnen een dag een antwoord geeft... Ja, ik kreeg een hondenkleedje dat niet aan de afmetingen voldeed. Het kleedje wordt kostenloos herleverd, zonder enig probleem. Ook de reply op de mail is snel. Binnen een dag een antwoord geeft veel vertrouwen.

George

Zeer goede ervaring mee

Uw ervaring

Ze hebben een heel breed aanbod, dat is zeker fijn. Je kan ook makkelijk zoeken op kleur, bij halsbanden en zo.

Snelle en goede levering.
Gemak van achteraf betalen

vd water

Heel goed

goedkoop

Judith Houtman

Goede prijs en snel bezorgd.

Emile Crama

Nette levering en lage prijzen

Uw ervaring

Ik was in eerste instantie een beetje huiverig om bij hond.nl te bestellen na het lezen van wat negatieve reacties op bijv. bol.com. Hond.nl is echter een vrij nieuwe website (sinds dec'13?) waarvan... Ik was in eerste instantie een beetje huiverig om bij hond.nl te bestellen na het lezen van wat negatieve reacties op bijv. bol.com. Hond.nl is echter een vrij nieuwe website (sinds dec'13?) waarvan ik vond dat ik ze als startende ondernemeing een kans moest geven. Ik kan mij nu echter alleen maar positief uitlaten over hond.nl: De prijzen op hond.nl zijn zeer concurrerend en vaak ook nergens goedkoper. Twee van de drie artikelen van mijn bestelling zijn netjes de volgende dag bezorgd en het derde artikel (op backorder) de daaropvolgende dag. Via de e-mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Ik zou de volgende keer zo weer via hond.nl bestellen.

van den Berg

Goed, goede feedback op opmerkingen m.b.t. de levertijd

De eerste x en prima bevallen

snel afgehandeld

Spaans

Spullen voor pup gekocht

Uw ervaring

Nette, fijne, vriendelijke en goede service