Alexandra

'S-ochtends bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis.

Uw ervaring

Zeer tevreden met snelheid levering en kwaliteit prijsverhouding van de hondenmand.

anet

Snelle service en scherpe prijzen.

Uw ervaring

Ik heb binnen 1 week 2 bestellingen gedaan. Beiden keren gelijk de volgende dag in huis. En ook snel antwoord op mijn mail. Ook hebben ze zeer scherpe prijzen.

Marcel

Aankoop ooggel helemaal prima

Uw ervaring

Ooggel aangeschaft, veruit de goedkoopste zelfs met verzendkosten. Bij ontvangst bleek dat ik te weinig ontvangen had, omdat leverancier verpakkingen had gewijzigd. Na reclame werd probleem direct... Ooggel aangeschaft, veruit de goedkoopste zelfs met verzendkosten. Bij ontvangst bleek dat ik te weinig ontvangen had, omdat leverancier verpakkingen had gewijzigd. Na reclame werd probleem direct aangepakt en opgelost. Klasse, daar kunnen veel bedrijven nog van leren.
Zal volgende keer zeker hier weer terugkeren. Aanrader voor eenieder.

Gman

Ik had helaas een verkeerde maat besteld, maar retour was geen probleem en binnen 2 dagen had ik de goede maat ook in huis!

Henrike Koppens

Leuke winkel

Uw ervaring

Overzichtelijke shop. Kan goed zoeken en vinden. Ik zocht een hondenriem en kon de breedte en lengte en zo goed vinden.

Godewijn

Goede shop. Ze hadden snel geleverd en ook precies wat ik wilde.

Uw ervaring

De prijs is goed, vaak ook het goedkoopste die ik kon vinden (via Beslist.nl).

N. Vogel

Enorm assortiment, super service en goede prijs!

Uw ervaring

Op Hond.nl kan ik alles vinden wat ik nodig heb voor mijn hond, van voer tot riemen, speeltjes en manden. Ik vind het een top webshop!! Alle keren dat ik tot nu toe een aankoop heb gedaan kreeg ik... Op Hond.nl kan ik alles vinden wat ik nodig heb voor mijn hond, van voer tot riemen, speeltjes en manden. Ik vind het een top webshop!! Alle keren dat ik tot nu toe een aankoop heb gedaan kreeg ik mijn product op tijd en de keer dat ik vooraf een vraag had werd ik snel en vakkundig geholpen.

Joost

Simpel en duidelijk