9.6/10

Wilma Sonder

Professioneel én persoonlijk

Prettig persoonlijk contact, zorgvuldige intake met als gevolg een soepel en deskundig ontwerpproces. Ook daarna persoonlijke en professionele communicatie.

Kristel Veltkamp

Snel schakelen, korte lijnen

In mijn samenwerking met het team van Webton kan ik snel schakelen door de korte lijnen. Dat werkt prettig!

Erik

Meer dan alleen een "website bouwer "

Webton heeft onze website niet alleen ontworpen,maar zorgt er tevens voor dat deze actueel blijft.
Korte,directe lijnen en dmv allerlei modules is onze website niet alleen een visite kaartje, maar tevens een marketing instrument geworden.

Sander Blokhuis

Dynamisch, professioneel en maatschappelijk betrokken.

Webton is een zeer modern, dynamisch, professioneel en maatschappelijk betrokken bedrijf.
Daarnaast is Webton erg innovatief!

Nebreg

RR Mobility

Goede communicatie, snel resultaat, duidelijk

Search

Webton levert maatwerk

De mensen die bij Webton werken zijn deskundig en denken goed mee met de klant. De helpdesk is goed bereikbaar.

Elmy Nijhuis

Samen staan ze (we) sterk

zeer vriendelijke mensen,
snelle reacties,
proffessioneel

Zelf hebben ze goed aan de weg getimmerd en kan je niet om ze heen! Top prestatie! Mijn complimenten! zeer vriendelijke mensen,
snelle reacties,
proffessioneel

Samen staan ze (we) sterk!

Remko

Snel resultaat uiterst tevreden

Webton heeft voor ons een aantal online marketing activiteiten uitgevoerd. Al snel kwamen de eerste resultaten binnen. Bij Webton weten ze wat ze doen.

Birgitte de Jong

VERNIEUWEND

Had al ruime ervaring met Ton Heerze zelf. Daarna is het kontakt met Kevin ook plezierig verlopen. Hij heeft onze site een eigentijdse look gegeven. Toen ik niet in staat was naar Webton toe te... Had al ruime ervaring met Ton Heerze zelf. Daarna is het kontakt met Kevin ook plezierig verlopen. Hij heeft onze site een eigentijdse look gegeven. Toen ik niet in staat was naar Webton toe te komen voor instructies zijn Kevin en Coen bij mij gekomen. Dit heb ik erg op prijs gesteld. Ook de aanpassingen in pagina’s en tabs in de site werden snel verholpen. Het plaatsen van foto’s verloopt wat moeizamer omdat mijn printer?? er rare tekens uitgooit, waardoor de instructies niet goed opgevolgd konden worden.
Maar Coen heeft een korte instructie gestuurd en daarmee gaan we het vandaag proberen.
Webton en zijn medewerkers: vriendelijk, behulpzaam en deskundig!

Robert d’Alesio

(Bewerkt)

Uitstekende glimlach, service goed, functionaliteit..... matig

De uitstraling service is perfect. Service met smile Maar kritische noot is achter de glimlach. De gebruikte programmatuur is vrij star. aanpassingen lastig en wordt afgedaan op maatwerk. Met hoge... De uitstraling service is perfect. Service met smile Maar kritische noot is achter de glimlach. De gebruikte programmatuur is vrij star. aanpassingen lastig en wordt afgedaan op maatwerk. Met hoge tarieven.
Denk dat daar de uitdaging ligt om maatwerk beter aan te bieden.