9.6/10

ZorgverzekeringKoning

Snelle en goede service

Uitstekend en snel werk tegen scherpe prijzen. Het effect van hun SEO werk is snel te zien. Aanrader!

Tim ter Horst

Korte lijnen

Door de platte organisatiestructuur is het prettig zaken doen met Webton. Altijd en direct een helder antwoord op vragen en zeer oplossingsgericht. Professioneel bedrijf dat de wens van de klant... Door de platte organisatiestructuur is het prettig zaken doen met Webton. Altijd en direct een helder antwoord op vragen en zeer oplossingsgericht. Professioneel bedrijf dat de wens van de klant weet te vertalen in een mooi resultaat.

Ivo

Flexibel, snel en meedenkend

Webton is een professionele organisatie met veel kennis aan boord.
Kenmerkend aan Webton is dat ze met de klant meedenken, flexibel zijn en vol passie en met snelheid werken.

WBaas

Uitstekend!!!

Niets dan goede ervaringen met Webton!

Eddy van der Ley (Van der Ley media)

Full-service

Vanaf dag één van de samenwerking zijn onze ervaringen met Webton uiterst plezierig en effectief. Qua prijsstelling, kwaliteit van de site, service en hulpvaardigheid is er geen betere partij.

ROZ Groep

Zeer tevreden!

Wij doen al ruim 2,5 jaar zaken met Webton en zijn erg tevreden. De service is uitstekend; vragen en eventuele problemen worden dezelfde dag nog beantwoord en opgelost.

Gertjan Knook

Professioneel en betrokken

Webton heeft een zeer enthousiast jong team medewerkers met kennis van zaken.
De persoonlijke benadering van Webton spreekt ons als bestuur van volleybalvereniging Webton Hengelo zeer aan.

Frank Oort

Betrouwbare en ervaren partner

In alle dingen die wij samen hebben gedaan heeft Webton getoond dat zij afspraken nakomen en ons kunnen uitdagen tot nieuwe waardevolle invulling van onze e-activiteiten.

Lynny

Fijne samenwerking

Mijn ervaring met Webton is uitstekend! Ze zijn erg behulpzaam en erg duidelijk in wat ze doen en wat je van ze kan verwachten. Daarnaast komen ze altijd afspraken na, een erg fijne werkwijze die ik... Mijn ervaring met Webton is uitstekend! Ze zijn erg behulpzaam en erg duidelijk in wat ze doen en wat je van ze kan verwachten. Daarnaast komen ze altijd afspraken na, een erg fijne werkwijze die ik zeker aanbeveel. Samenwerking ten top!

Ter Steege B.V

Beoordeling Webton

Prima no nonsense mentaliteit en goede vorm van communicatie.
Hebben inmiddels meerdere sites door Webton laten bouwen en zijn tevreden over de service, communicatie, design en onderhoud. Prima no nonsense mentaliteit en goede vorm van communicatie.

Kortom; een goed bedrijf met goede medewerkers!