9.6/10

Gretha van der Veer

Uitstekend

Onze ervaringen met Webton zijn uitstekend. Deskundig in het vak, snel, laagdrempelig en super klantgericht. Klasse bedrijf!

KPN Corporate Market

Verwachting overstijgend..

Heldere afspraken, buitengewoon vriendelijke en behukpzame medewerkers, kwalitatief hoogwaardige diensten: wij zijn dik tevreden!

E.Heupers

Zeer klantvriendelijke en professionele organisatie

Het is zeer prettig werken met de medewerkers van Webton, waarbij wij voornamelijk contact hebben met Kevin en Ton. De service is uitermate klantvriendelijk te noemen en er wordt geleverd wat er... Het is zeer prettig werken met de medewerkers van Webton, waarbij wij voornamelijk contact hebben met Kevin en Ton. De service is uitermate klantvriendelijk te noemen en er wordt geleverd wat er wordt beloofd. Specifiek pluspunt van Webton is dat het leveren van extra service als inhoud van hun werkzaamheden wordt beschouwd. Dit in tegenstelling tot veel andere internetbedrijven die voor iedere aanpassing weer een offerte opstellen. Samenvattend kunnen wij Webton van harte aanbevelen!

Linkbuilding zoals het hoort

We besteden voor onze klanten de linkbuilding uit bij Webton. Alle projecten die zij in beheer hebben zijn stuk voor stuk een succes. Wij hebben er nagenoeg geen omkijken naar en kunnen ons focussen... We besteden voor onze klanten de linkbuilding uit bij Webton. Alle projecten die zij in beheer hebben zijn stuk voor stuk een succes. Wij hebben er nagenoeg geen omkijken naar en kunnen ons focussen op de andere zaken rondom SEO.

randy marcus

Super betrouwbare partner

Wij BiedMeer webwinkels werken al jaren samen met Webton internet. Ik moet zeggen dat gaat altijd zeer goed en in redelijkheid. Ik kan ze als partner dan ook aanbevelen. Wij gaan zeker nog jaren... Wij BiedMeer webwinkels werken al jaren samen met Webton internet. Ik moet zeggen dat gaat altijd zeer goed en in redelijkheid. Ik kan ze als partner dan ook aanbevelen. Wij gaan zeker nog jaren door met Webton Internet.

Prettige samenwerking

Vanaf het eerste contact tot het laatste contact verliepen de gesprekken erg prettig. Webton was bereid concessies te doen, waardoor ik nu de site heb, die helemaal bij me past en aan mijn wensen... Vanaf het eerste contact tot het laatste contact verliepen de gesprekken erg prettig. Webton was bereid concessies te doen, waardoor ik nu de site heb, die helemaal bij me past en aan mijn wensen voldoet.

a.m. heerze

binnen twee weken al supermooie resultaten in google. ik kan iedereen de diensten van webton aanbevelen!

Er wordt waargemaakt wat er beloofd wordt. De know is echt aanwezig op zoekmachine gebied!

Weinig verbeterpunten,zelfs de koffie is perfect

H. Roskamp

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering van Webton spreekt ons bestuur erg aan. Indien er vragen zijn krijgen we snel de antwoord en men gaat positief om met de verschillende verzoeken die wij hadden op website... De persoonlijke benadering van Webton spreekt ons bestuur erg aan. Indien er vragen zijn krijgen we snel de antwoord en men gaat positief om met de verschillende verzoeken die wij hadden op website gebied. Tafeltennisvereniging Vitesse uit Hengelo is dan ook zeer tevreden!

Bijkerk Professional

Super samenwerking

Webton heeft voor ons al meerdere website gebouwd. Ook onze nieuwe website hebben wij hun toe vertrouwd en dit vertrouwen bleek weer eens 100% verdient. Elk klein puntje/detail dat wij anders wilde... Webton heeft voor ons al meerdere website gebouwd. Ook onze nieuwe website hebben wij hun toe vertrouwd en dit vertrouwen bleek weer eens 100% verdient. Elk klein puntje/detail dat wij anders wilde was geen enkel probleem en werd direct gewijzigd.

Goeie begeleiding, Snelle service, Top resultaat

N. Smit

Uitstekende investering

Het ontwikkelen van een professionele website is een investering, maar bij Webton is het dat dubbel en dwars waard!