Goed. Voorlichting was goed. Afspraken na gekomen.
Stefan Krak
Een superuitleg gehad over alle mogelijkheden. Uiteindelijk gekozen voor de Q Cells G6, wat een topopbrengst! Installatie zeer netjes en deskundig.
Eric Hamburg
Uit verschillende aanbiedingen en offertes was Wedak de goedkoopste, met het beste aanbod en bij de voorbereiding en uitvoering is alles heel vlot verlopen. Goede uitleg over de werking en prettige...Uit verschillende aanbiedingen en offertes was Wedak de goedkoopste, met het beste aanbod en bij de voorbereiding en uitvoering is alles heel vlot verlopen. Goede uitleg over de werking en prettige samenwerking met de installateurs. Wij zijn heel tevreden
Henri
Goede contacten met het bedrijf. Ze zijn snel met het reageren op verzoeken over bijvoorbeeld de aanpassing van de offertes. Ook de installatie verliep keurig volgens afspraak. De prijsstelling is...Goede contacten met het bedrijf. Ze zijn snel met het reageren op verzoeken over bijvoorbeeld de aanpassing van de offertes. Ook de installatie verliep keurig volgens afspraak. De prijsstelling is volgens mij aantrekkelijk t.o.v. andere aanbieders
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, betrouwbaar en transparant
van Engelen
Goed product, professioneel en meedenkend personeel, korte levertijd, goede prijs.
À. van der Horst
Een heel goed bedrijf keurig geregeld, met drie weken een goede offerte en geplaatst en de panelen leveren gelijk stroom. TOP!!
J Sillekens
Komen hun gemaakte afspraken keurig op tijd na. Duidelijke offerte Goede uitleg Keurige en nette monteurs Nette manier van de installatie opbouw
William Huijskens
Correct, goed bereikbaar en een goede service.
Keurig voortraject en netjes geïnstalleerd. Was achteraf heel soepel geregeld.