Goed bedrijf, wij hebben zonnepanelen laten plaatsen, keurig gewerkt met een stellage, tevens meterkast vernieuwd, eigen personeel, correct, wij zijn zeer tevreden.
Prima: adequaat en tijdig geinformeerd.
Doen wat overeengekomen is en geven er zelf ook input.
Goede uitleg. Netjes gewerkt Alles precies volgens afspraak
Jose Swart
Fijn bedrijf en heldere communicatie, wel lange wachttijd voor plaatsen.
Arjan / Drimmelen
Na 9 maanden aanloop-levertijd , aanvankelijk heel netjes gelegd op een zaterdag. In de oplevering steken laten vallen die tijdens de schouw hadden moeten opvallen. O.m. 1 maand geen terug...Na 9 maanden aanloop-levertijd , aanvankelijk heel netjes gelegd op een zaterdag. In de oplevering steken laten vallen die tijdens de schouw hadden moeten opvallen. O.m. 1 maand geen terug levering mogelijk. Dit en meer persoonlijk besproken met Sander van Wedak, maar geen reactie meer mogen ontvangen na laatste gesprek. Toch aanbevolen aangevinkt omdat het altijd nog erger kan. Maar het kan zonder veel inspanning ook heel veel beter. En netter.
Jw kaaks
Uitstekende Monteurs. Net en zonder kabels in t zicht.
Jan Razenberg, Made
Heldere afspraken en goede communicatie
Boomkwekerij Daamen
Prima communicatie, komen afspraken na, alles netjes afgewerkt en opgeruimd! Wij zijn zeer tevreden.