Gebruiksgemak van het product
Hoe bent u geholpen door de helpdesk?

JD Security Systems b.v.

Super! zowel telefonisch als via de mail fijne, makkelijke en duidelijke uitleg.

MODU-SUN Europe BV

Hoe fijn, een snelle reactie service team

Frank van der Weij Studio

WeFact geeft je verbazend veel mogelijkheden om je factuur of offerte helemaal in te richten zoals je dat zelf wil, met eigen huisstijl, indeling, enz. Dit in tegenstelling tot heel veel andere... WeFact geeft je verbazend veel mogelijkheden om je factuur of offerte helemaal in te richten zoals je dat zelf wil, met eigen huisstijl, indeling, enz. Dit in tegenstelling tot heel veel andere factureringsprogramma's. Ook de functionaliteit is op allerlei manieren perfect in te stellen op je eigen bedrijfsvoering.

De helpdesk reageert snel en accuraat.

Dit is het beste facturatieprogramma dat ik heb kunnen vinden!

Cameleon camperdesign

Echt super, zelfs voor een digibeet direct zonder hulp te gebryiken. Het spreekt echt voor zich! Verder is de service echt heel goed...

Len-Interieur BV

Wij hebben een gesprek gevraagd om functie's in wefact uit gelegd te krijgen, we zijn hierbij goed geholpen en hebben goede tips gehad!

Ultramate B.V.

Altijd snelle en deskundige opvolging bij vragen!

Ontrac

Heel erg fijn bedrijf. Goed software product en bij vragen een geweldige Helpdesk die je van goede hulp voorziet en pro-actief zaken voor je doet nieuw voor je zijn. top !

Finergie Accountants & Adviseurs (Pleun Stevens)

Simpel in opzet, snelle helpdesk