Gebruiksgemak van het product
Hoe bent u geholpen door de helpdesk?

Dominique de Korte

Heel mooi, gebruiksvriendelijk programma. De helpdesk is tevens van topniveau, altijd snel geholpen! Onze klanten lopen weg met de software, super.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs

Toppakket en makkelijk in gebruik.

Admosfeer

Software is ideaal. Helpdesk erg goed bereikbaar en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Bouwbedrijf ABenO b.v.

Gebruik het nu +/- 1,5 jaar! Meer dan tevreden, soepel en snel facturen maken

HMFC Administratie

Wij bieden WeFact binnen onze organisatie als standaardapplicatie voor het maken van facturen aan onze klanten aan.
Dit werkt goed omdat het intuïtief werkt: een kind kan de was doen en de...
Dit werkt goed omdat het intuïtief werkt: een kind kan de was doen en de koppelingen met het boekhoudpakket zijn solide.

Hiermee slaan we twee vliegen in één klap -> een tevreden klant die minder betaald aan handmatig werk door ons en geautomatiseerde boekingen!
De doorontwikkelingen zijn ook positief bij WeFact.

ik zou zeggen, keep up the good work!

VIKINGbookings.com

Mijn volledige administratie is geautomatiseerd door de koppeling met WeFact. In enkele punten de verschillen die Wefact voor mij maakt:

-...

- Automatisch houdt het programma betaalde / openstaande facturen bij
- 1 Keer templates invullen - daarna nooit meer een mail / offerte / factuur tikken (scheelt mega veel tijd)
- Automatische incasso - veel meer gemak voor mijn klanten
- Automatische boekhoudkoppeling

- Automatisch inlezen van facturen - scheelt mega veel tijd
- Ook hier automatische koppeling met boekhoudpakket

Wat ik mis binnen WeFact:

- Automatisch incasseren met CreditCard. Nu ik zo verwend ben wil ik graag alle betalingen automatisch laten lopen. Ik ben nu alsnog kosten kwijt aan de handmatige handeling.

Al met al zeer tevreden.