9.6/10
9.6/10

Anna

Makeup product geleverd in een slap plastic zakje OVERDUIDELIJK een retour van iemand en dan nog het GORE LEF om een sticker te plaatsen over de waarschuwing dat als je het zakje open maakt je het... Makeup product geleverd in een slap plastic zakje OVERDUIDELIJK een retour van iemand en dan nog het GORE LEF om een sticker te plaatsen over de waarschuwing dat als je het zakje open maakt je het niet meer terug kan sturen.

beter dat ik dat stickertje had verwijderd en niet het zakje heb geopend maar ik wil mn 2,95 verzendkosten terug. ONACCEPTABEL.

oh ja een fantastische website als je geen zorgen voor hygiene of klantenservice hebt.

mischien een beetje integriteit

Yvonne

Heel goed

Super snelle bezorging

Irene Venneker

Altijd snel, en als iets retour moet snel weer het geld op je rekening

Snel en halen ook kosteloos thuis op (maak ik geen gewoonte van)

Weet ik niet

D. Swaving Dijkstra

Prima levering. Mooi op tijd.

De maten van de kleding zijn vrijwel altijd goed

Mouwlengtes zouden ook nog apart kunnen worden vermeld.

Joli Daudt

Ik ben super tevreden met Wehkamp. Goede service en snelle levering van de bestellingen

Snelle levering, goede info over de levering en tracking van producten

Zo doorgaan

Baba

Wehkamp is zowel aan de voor- èn achterkant een bedrijf dat meegaat met de markt en inspeelt op vraag. Wat voor mij heel fijn is zijn de eerlijke reviews. Aanrader!

Reviews die niet gefaket zijn, met advies op basis van eerdere aankopen die klopt. Super!

Geen verbeterpunten

M sybrandy

Ik bestel niet vaak, maar ben altijd tevreden over de service

Duidelijk, snel,

Geen, vind alleen soms wat veel mails als je eens een keer online komt

Verhulst

Fijne webwinkel, ruim aanbod. Snelle verzending en goede klantenservice.

Ruim aanbod, snelle verzending, maathulp en goede klantenservice

Nvt

Suzan Barendse

Zeer tevreden over de website, heel duidelijk

snelle levering en géén gedoe! Ook retourneren is zo gedaan

geen verbetertips

D.Kooiman

Een zeer betrouwbaar bedrijf, snelle levering, achteraf betalen geen probleem, Super! Het enige jammere er van vind ik dat je soms i.v.m. moeilijke maat veel dingen terug moet sturen. Ook hou ik... Een zeer betrouwbaar bedrijf, snelle levering, achteraf betalen geen probleem, Super! Het enige jammere er van vind ik dat je soms i.v.m. moeilijke maat veel dingen terug moet sturen. Ook hou ik regelmatig dingen die leuk staan en passen. Maar als je teveel retourneert dan mag je niet meer bestellen met achteraf betalen. Ik vind dat geen goed idee van en voor Wehkamp. Ik heb dit ooit eens aan de hand gehad en heb toen een jaar lang niets besteld. Steeds alles voor de aankoop betalen is niet leuk en niet erg klantvriendelijk voor een klant die altijd zo blij is met jullie voor al heel veel jaartjes en een klant die ook heel vaak dingen koopt en altijd en dat wil ik nog even benadrukken heel snel betaald. Hou ik het artikel dan betaal ik gelijk. Dus misschien eens een puntje van aandacht. Dank u Wehkamp. Ik blijf super blij met jullie en vind jullie wel een van de beste webwinkels die er zijn.

Alles behalve het ene dat ik beschrijf in mijn verhaaltje hier boven.

Idem