9.6/10
9.6/10

Peter Snoeijs

Mijn ervaring is dat ik een aantal artikelen nooit heb aangekregen. Als ik meld dat ik een artikel niet gehad heb. Terwijl het geleverd zou moeten zijn. Krijg ik als antwoord dat het "misschien" de... Mijn ervaring is dat ik een aantal artikelen nooit heb aangekregen. Als ik meld dat ik een artikel niet gehad heb. Terwijl het geleverd zou moeten zijn. Krijg ik als antwoord dat het "misschien" de volgende dag komt. Daar moet ik het maar mee doen. En meestal komt het artikel gewoon niet.

Een goed en betaalbaar aanbod

Stop met leveringen via DHL. Dat is van alle keren dat ze geweest zijn. Nog niet 1x goed gegaan.

Frans

Zeer gord

Betrouwbaarheid

Ga zo door

van Rysendael

Levering ging altijd goed. Totdat het een aantal keer niet goed ging door DHL. Wehkamp klantenservice heeft mij in ieder geval goed geholpen, ondanks dat het leveringsprobleem niet bij hun lag.... Levering ging altijd goed. Totdat het een aantal keer niet goed ging door DHL. Wehkamp klantenservice heeft mij in ieder geval goed geholpen, ondanks dat het leveringsprobleem niet bij hun lag. Mijn vertrouwen in de levering is weer hersteld. Ik kan weer met een gerust hard op de levering vertrouwen. Heb bij het bestellen van kleding problemen met het inschatten van de juiste maat. Fijn dat ik alleen hoef te betalen als ik het product daadwerkelijk houd en niet vooraf hoef te betalen.

Zie hierboven vermeldt

Goede service

Incognito

Uistekend

levertijd

elektronica weer opnemen in het assortiment

Isa

Snel geleverd!

Duidelijke omschrijving, fijn dat je reviews kunt bekijken

Betalen met klarna mogelijk maken

Wendy Holdinga

Goede service en goede producten

Aanbiedingen
Goede kwaliteit

Lyan

Heel fijne site, veel aanbod voor hele gezin, supersnelle levering. Garantie verwerking keurig en duidelijk. Nooit foute leveringen. Retourverwerking gaat wat minder snel. Ik kan alleen niet meer... Heel fijne site, veel aanbod voor hele gezin, supersnelle levering. Garantie verwerking keurig en duidelijk. Nooit foute leveringen. Retourverwerking gaat wat minder snel. Ik kan alleen niet meer met AfterPay tinka betalen en niemand van wehkamp of tinka kan mij daar verder helpen. Misschien zijn het de retouren. Natuurlijk stuur ik best wat retour. Ik koop ook veel. Vooral in de uitverkoop en kan dus niet een paar dagen later een andere maat bestellen. Dan is die er niet meer. Ik betaalde altijd voor genoemde betaaldatum. Wat het probleem is, weet ik nog steeds niet. Niemand kan mij hier blijkbaar te woord staan en binnenkort ga ik ivm deze onmogelijkheid toch aangewezen zijn op sites waar een afterpay service wel werkt. Jammer vind ik het. Zoals gezegd, verder naar volle tevredenheid.

Snel

Achteraf betalen