9.6/10
9.6/10

SanAs

Medewerkers zijn behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt.

Overzichtelijk, zeer klantvriendelijk, snelle levering.

Uitgebreider assortiment.

Mila

Wehkamp is het BESTE BEDRIJF in Nederland om aankopen te doen!!

Vlot, degelijk, snelle levering, attente en vriendelijke medewerkers.
Vlot, degelijk, snelle levering, attente en vriendelijke medewerkers.
Ik winkel al jaren alleen maar bij Wehkamp. Goede kwaliteit, mooie kleding. Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met Wehkamp.
Mijn moeder was al klant bij Wehkamp in de jaren 60. Mijn eerste aankoop was de Amefa cassette in de jaren zestig.
Niets dan LOF.

Zou het niet weten! Helder, duidelijk wat betreft de voorschriften.
De sale heel goed geregeld met hoge kortingen. Super!!
Goede kwaliteit.

Ingrid Raijmakers

Goede service. Duidelijk

Yvonne

Fijn bedrijf wordt snel en perfect bezorgd.

Snelle en correcte bezorging
Goede website.
Prima service

Carin

Super ruime keuze , snel duidelijke mails , en goede bezorging

De snelheid van bezorging

jose Tempel-udo

Al vele jaren bestellingen op allerlei gebied besteld bij wehkamp. zeer tevreden met de kwaliteit van de producten die ze verkopen. snelle levering en eventueel retouren snel verwerkt. voor mij top... Al vele jaren bestellingen op allerlei gebied besteld bij wehkamp. zeer tevreden met de kwaliteit van de producten die ze verkopen. snelle levering en eventueel retouren snel verwerkt. voor mij top winkel,

snelle vakkundige leveringen.

geen ga zo door

Elizabeth

Lage prijs en snelle levering

Duidelijk

Gewoon goed

Iliass

Zieergoede ervaring

Martine Faaij

Altijd heel tevreden!

Goede info over de levering etc., fijn dat er bij producten vaak vermeld staat hoe lang het model is en welke maat die aan heeft.

Er is zó veel keuze dat het een uitdaging kan zijn goed te zoeken als je niet een heel precies idee hebt van wat je wilt. Zoekopties zijn al uitgebreid, maar wellicht dat hier nog in te verbeteren... Er is zó veel keuze dat het een uitdaging kan zijn goed te zoeken als je niet een heel precies idee hebt van wat je wilt. Zoekopties zijn al uitgebreid, maar wellicht dat hier nog in te verbeteren is.

Diana Van der Poorten

Wat ik fijn vind aan Wehkamp is de diversiteit aan artikelen en kleding. Ook de snelle levering is fijn, meestal al de volgende dag.

Kan ik niet vinden.