9.6/10
9.6/10

M. Blad Tigelaar

Gaat altijd goed. Nooit problemen gehad.

Altijd snelle levering. Keuze uit merken en prijsklasse is groot.

Geen idee.

Irene

Ik ben erg tevreden over Wehkamp. Met name het grote assortiment en de snelle levering. 's Avonds laat besteld en de volgende dag al binnen is superfijn. Ik maak weinig mee dat het er niet is op de... Ik ben erg tevreden over Wehkamp. Met name het grote assortiment en de snelle levering. 's Avonds laat besteld en de volgende dag al binnen is superfijn. Ik maak weinig mee dat het er niet is op de afgesproken leveringsdag en tijd.
Achteraf betalen is ook erg fijn.

snelle levering, groot assortiment, veel verschillende merken, achteraf betalen

Eric

Doet precies wat je mag verwachten. Snel en service gericht.

Duidelijke omschrijving en foto's.

Geen.

Sylvia de Bruyn

Al jaren klant bij Wehkamp dat zegt genoeg. Ik blijf terug komen. Kleding op he gemak thuis passen. Ik hoef weinig terug te sturen. Ook grotere artikelen vaak de volgende dag zorgvuldig bezorgd.... Al jaren klant bij Wehkamp dat zegt genoeg. Ik blijf terug komen. Kleding op he gemak thuis passen. Ik hoef weinig terug te sturen. Ook grotere artikelen vaak de volgende dag zorgvuldig bezorgd. Wehkamp is daar koploper in.

Bezorging vaak al de volgende dag

Nvt

Petra van veenendaal

Alles vlot kunnen vinden, goede info gekregen,vlotte bestelling kwam netjes en snel binnen

Goeie website goed overzichtelijk, juiste info

Lenie Rolfes

Super

Maakt waar ze voor staan.

Goed kijken of de prijs het zelfde is op het kaartje.

Marina

Fijne webshop

Snelle en effectieve manier van bestellen retourneren en betalen...ook een gedeelte van de bestelling is te betalen via een handig systeem. Hierin onderscheid wehkamp zich in van andere webshop... Snelle en effectieve manier van bestellen retourneren en betalen...ook een gedeelte van de bestelling is te betalen via een handig systeem. Hierin onderscheid wehkamp zich in van andere webshop zoals zalando h&m en zara. Bij de paar keer dat mijn bestelling niet goed ging of beschadigd was had ik snel contact en werd er goed meegedacht.

Sandra

Jaaa top

Niks

N.E.

Zó blij met de betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit van deze webshop!

Goede communicatie

Stoker

Erg fijne ervaring. Snelle levering een goede service

Als de voorraad op is kun je een mail ontvangen wanneer het weer voorradig is. Erg handig

Ga zo door