tonny

Moto lichten xenon

zeer snel en goed afgehandeld

1 Woord: Geweldig

Deze webshop heeft een goede artikel beschrijving waardoor je weet wat je besteld. Hierdoor heb ik flink kunnen besparen

De prijzen zijn ook goed en de artikelen zijn goed verpakt en...

De prijzen zijn ook goed en de artikelen zijn goed verpakt en zoals afgesproken geleverd.

Al met al een betrouwbare webshop dat ik iedereen aanraad!

Pim

Prima service en producten!

Xenon lampen nodig voor mijn mazda 6, gebeld met well done xenon voor informatie of ik wel de goede lampen zou bestellen.
Kreeg meteen uitleg over het wisselen van de lampen met de mededeling...
Kreeg meteen uitleg over het wisselen van de lampen met de mededeling als ik vast zou lopen met monteren kon ik ze bellen om mij weer op weg te helpen.
De uitleg was goed en de lampen waren zo gewisseld! Top! Een aanrader!

Denis

Top zaak

Van de week gebeld over m'n xenon.
Bleek dat me ballast kapot was.
En 2e hands laten opsturen,en de volgende dag binnen.
Erop gezet en me xenon doet het weer.
Wereld zaak.

Goede service

De Bie Christophe

Aankoop Xenon lampen

Perfecte service. Heel snel en correct afgehandeld.

Doug

Xenon verlichting VW T5

Het bedrijf eerst gebeld voor meer informatie rond xenon verlichting, daaruit bleek al snel dat zij veel ervaring hebben in dit soort dingen. Na de mooie uitleg, de bestelling geplaatst via de... Het bedrijf eerst gebeld voor meer informatie rond xenon verlichting, daaruit bleek al snel dat zij veel ervaring hebben in dit soort dingen. Na de mooie uitleg, de bestelling geplaatst via de webwinkel.
Ik werd 's avonds (na 18.00u!) nog opgebeld met een instructie rondom de betaling, geweldig toch..!

Kortom; een aanrader dus.

molni

Aankoop losse led lampen voor de auto

goed advies snelle levering een aanrader dus

Lampe HB4

Zeer goed.