snel en correct

Martin

Super service

Ik had een probleem met mijn Xenon-verlichting en was bang dat het mijn starters zouden zijn. Ik stuurde om 21:55 een formulier in op de site. Om 21:57 had ik een mail of ik nog gebeld kon worden en... Ik had een probleem met mijn Xenon-verlichting en was bang dat het mijn starters zouden zijn. Ik stuurde om 21:55 een formulier in op de site. Om 21:57 had ik een mail of ik nog gebeld kon worden en om 22:00 legde Kejo mij haarfijn uit dat de lampen zelf kapot waren. Een flinke besparing door de ervaring van Kejo en ook nog een goed montage en lampenadvies voor mijn V70 gekregen. Topadres met super service!

Gerard De Vries

Zeer goed

Keurig op tijd geleverd

Maurice

Top service

Heel goede service, doen wat ze beloven!!!

Gewoon goed!

Goede productselector op de site, duidelijke telefonische toelichting, makkelijk bestellen en volgende dag in huis.

Uitstekend

Zeer snelle levering en geen gezeur maar direct het artikel wat ik nodig heb.

Niels

Bestelling lamp Volvo

Eerst een mailtje gestuurd met de vraag welke lamp ik moest hebben voor onze Volvo S60 uit 2009. Deze vraag werd binnen een uurtje beantwoord. Daarna nog gebeld tijdens het monteren, ook tijdens... Eerst een mailtje gestuurd met de vraag welke lamp ik moest hebben voor onze Volvo S60 uit 2009. Deze vraag werd binnen een uurtje beantwoord. Daarna nog gebeld tijdens het monteren, ook tijdens avonduren. Perfecte service, bedankt!

koen

Betrouwbaar adres. Prima service!

Eenvoudige selecteren en bestellen, snelle levering. Goede aftersales service aan de telefoon. Sympathiek ook.

lammerse

goed