Henk van Beurden

Zeer goede service!!

Had problemen met een module xenon.
Snel en vakkundig opgelost.
Nu weer een probleem en daar zullen we ook wel uitkomen.

Alexander

Bi-Xenon for Audi

Fast delivery. Lamps fit.
Works fine for now (1 week).

Good pricing!

Björn Vos

Snel geleverd en netjes afgehandeld!!

Garage bedrijf

Als Garage bedrijf

betaling in orde , levering binnen de gestelde tijd, zeer goed verpakt van daar deze waardering

Ad B

Spotlight

Goed advies, meedenken in oplossingen en zeer snelle levering van de producten.

Xenon dimlampen Philips

Het juiste product voor een mooie prijs, veilig en snel, geleverd met DHL ...

Rob de Boer

Zeer tevreden stellend

Uiterst professioneel bedrijf met behulpzame, klantgerichte en toegewijde medewerkers.

Thom

Advies, kwaliteit, snelheid en concurrerend!

Van VW Golf was een van de Xenon lampen defect. Bij dealer gevraagd wat het zou kosten. Voor 1 lamp inclusief inbouwen moest ik 200 euro betalen!
Toch maar even googlen en zo kwam ik bij...
Toch maar even googlen en zo kwam ik bij Well Done Xenon terecht. Eerst even gebeld om zeker te weten dat ik de goede lampen zou bestellen. Kreeg het advies om toch twee lampen te vervangen wegens kleurverschil. Dus zo gedaan. Volgende dag al in huis!
Nu was ik iets meer dan 100 euro kwijt voor twee xenon lampen en het ziet er super uit! Well done!

ThE Rock

Naam zegt het al: Well done!

Nette , snelle en goede service ! Dezelfde dag na betaling hebben ze het onderdeel toegestuurd, volgende werkdag in huis!! Mooiste is ze nemen geen verzendkosten !!

Erik Vos

Professionele service!

Na zelf wat uit te hebben gezocht Kejo om advies gevraagd en we hadden zo een één twee'tje gemaakt!
en de volgende dag al in huis!