coolfresh

Super goed geholpen bij deze gast !!!! alles liep zoals beloofd

alles

Fantastische voorlichting xenon verlichting

Voor aanvang van de xenon lampen heb ik advies gevraagd aan dhr. Mastenbroek van Well Done. Mijn huidige fabriekslampen knipperden steeds. Ik vroeg wat de oorzaak kon zijn en kreeg binnen een uur de... Voor aanvang van de xenon lampen heb ik advies gevraagd aan dhr. Mastenbroek van Well Done. Mijn huidige fabriekslampen knipperden steeds. Ik vroeg wat de oorzaak kon zijn en kreeg binnen een uur de melding van dhr. Mastenbroek dat dit alleen maar de lampen konden zijn en ik ze zo snel mogelijk moest vervangen, anders zouden de ballasten op termijn ook kapot kunnen gaan ( een duur grapje). Goede service, die ik niet bij de garage kreeg en ook niet bij Philips.

JDE

Snelle en goede verpakking

Prima Site

Levering onderdelen

Houben Jean

Perfecte handelaar

Geachte Heren,

Mijn beoordeling is het volgende:
Vandaag besteld en de dag nadien geleverd zoals beloofd .
En het juiste onderdeel perfect geleverd. ( JUST IN TIME ). Geachte Heren,

Mijn beoordeling is het volgende:
Vandaag besteld en de dag nadien geleverd zoals beloofd .
En het juiste onderdeel perfect geleverd. ( JUST IN TIME ).

Snel-Hulpzaam

Xenon lampen gekocht voor de vw Touareg, de levering binnen 24H en de montage via telefonisch was ik goed geholpen.
Voor de prijs was ik 3x zo goedkoper dan bij de vw dealer-( 200euro voor 1...
Voor de prijs was ik 3x zo goedkoper dan bij de vw dealer-( 200euro voor 1 xenon lampje!!!!)

Van dulmeb

Fijn zaken doen met jullie

Goede website en vlotte afwikkeling

Levering xenon lamp Bmw

Snelle en correcte levering

Jo

Supercorrect

Op een maandagavond besteld en op woensdagvoormiddag aan mijn deur, snel en correct.

pascal

Xenon vervangingslamp

bestellen was gemakkelijk. overzichtelijke web site. Snelle levering