Koen Vroegindeweij

Goede snelle levering

Via mijn ipad liep de betaling niet goed door. Via de onlinechat vraag gesteld en vervolgens werd pakketje zonder betaling maar met bijgevoegde factuur verstuurd. Snel en betrouwbaar

Lars

Ds2 xenon

binnen 24uur in huis! perfect. daarnaast erg vriendelijk en behulpzaam.

Snel en betrouwbaar

zowel snelle service als goede prijs. helaas had ik het verkeerde besteld, maar gelukkig is retourneren en geld terug krijgen geen probleem.

edwin

Goed materiaal en betaalbaar

Well Done H4 8000K

Duidelijke site, goede info, snel & Makkelijk besteld

G.Sewsahai

Het licht in het duister

Deze heer is zowel communicerend, behulpzaam en duidelijk zeer correct.
Deze heer is zowel communicerend, behulpzaam en duidelijk zeer correct.
Hier heb ik 2 originele xenon d2r lampen gekocht en deze ook geleverd gekregen zoals verwacht, de lampen zaten netjes in doos met buffermateriaal.
Ik mag hem bellen als ik er niet uitkom met het vervangen van de lampen ter ondersteuning.
Al met al gewoon top.

Ouderwets goede en snelle service

Een service die enorm opvalt wegens snelheid en correctheid. Snel antwoord op mijn vraag en de bestelling werd de volgende dag geleverd.
Het is in deze tijd zeker niet meer vanzelfsprekend...
Het is in deze tijd zeker niet meer vanzelfsprekend zulke prettige service te mogen krijgen.

Super

Gewoon snel geleverd met Track en Trace. Fijn

Peter

Goede service, snelle levering.

twee xenonlampen besteld. deze werden op de beloofde dag netjes en in een goed beschermde verpakking bezorgd. Top service.

NvH

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering, prima product (Xenon CN light). Conclusie; keurig bedrijf en fijn zaken gedaan.