Snel en scherp geprijsd

Zeer goede ervaring, snelle levering en de prijs was ook ok!

Supersnel geleverd

goedkoop en snel geleverd

Sjors

Goed & professioneel

professioneel, vriendelijk, snel in reparatie en levering, prijs ok, advies goed

Xenon

Snel geleverd goed verpakt

Makatita

Super tevreden.

Mijn bestelling was Xenon lamp Philips D2R 4300K. De goedkoopste in NL volgens mij. Bij de dealer € 120 bij een auto-onderdelen zaak € 97,00 hier € 49,95. Weet alleen niet of het een originele... Mijn bestelling was Xenon lamp Philips D2R 4300K. De goedkoopste in NL volgens mij. Bij de dealer € 120 bij een auto-onderdelen zaak € 97,00 hier € 49,95. Weet alleen niet of het een originele Philips is, er zat namelijk geen Philips verpakking omheen. Om 11:15 uur besteld via de website en om 12:00 uur een bevestiging dat de lamp verzonden is. Ben erg tevreden over de prijs van de lamp en de snelle levering, zal volgende keer zeker hier weer bestellen.

Nieuwe xenon lampen.

Nieuwe lampen besteld want voor de prijs hoef je het niet te laten. De lampen waren stevig verpakt en snel geleverd. Ze doen wat ze moeten doen!

Rob Wegman

Goede prijs, snelle bezorging

Vrijdagmiddag rond half vijf Philips Xenon lamp besteld voor € 49,95 plus € 6,75 bezorgkosten. Zaterdag om elf uur in huis.

Telefoonservice Zuid

Perfecte service!

Zeer tevreden en gerustgesteld na een klein gesprekje

Gerwin Nales

Uitstekende levering en dito product

Prima website, duidelijke informatie en dito levering. Top!