Theo

Snelle service

Had in 1e instantie de verkeerde lampen besteld. 1 belletje en kon ze terugsturen. 2 dagen later de goede lampen binnen. Topservice.

Dick

Snel en goede service

Ook na aankoop kon ik bellen om advies over montage.

Licht

Makkelijk en snel

mert isilgan

Goedwerkende bedrijf

duidelijk overzicht bij de bestelling.
op de hoogte gehouden worden van je bestelling
zoals track en tracé heel goed,
tevreden dus hiermee
bedankt...........

Goedkope prijzen hele snelle levering

Goedkope prijzen hele snelle levering

Goede telefonische en technische uitleg snelle levering

Goede telefonische en technische uitleg snelle levering

Patrik Goormans

Goede service materialen van goede kwaliteit +++aanrader+++

goede service materialen van goede kwaliteit +++aanrader+++

Klaphake

Keurig gedaan

ik vond het jammer dat op de eerste dag maar 1 moment werd aangeboden dat het pakket wordt afgeleverd. Wellicht kunnen met de transporteur regelen dat je direct een voorkeur aangeeft voor afleveren.

Andrew McDill

Bestelling Xenon

Kwaliteitseis verhouding was heel goed.

Martijn

Een zeer net bedrijf en klantvriendelijk. De werkplaats ziet er netjes en schoon uit. Heb telefonisch contact gezocht met het bedrijf en ik ben keurig geadviseerd en mede daardoor heb ik een... Een zeer net bedrijf en klantvriendelijk. De werkplaats ziet er netjes en schoon uit. Heb telefonisch contact gezocht met het bedrijf en ik ben keurig geadviseerd en mede daardoor heb ik een afspraak om een set xenon in te laten bouwen.