Willem Visser

Nog nooit eerder gehoord van dit bedrijf met die, vind ik, ietwat merkwaardige naam. Nu ik de speciale lampen heb ontvangen, vind ik het een uitstekend passende naam. Prima en deskundig advies door... Nog nooit eerder gehoord van dit bedrijf met die, vind ik, ietwat merkwaardige naam. Nu ik de speciale lampen heb ontvangen, vind ik het een uitstekend passende naam. Prima en deskundig advies door medewerkers die weten waar ze het over hebben. Verder een supersnelle levering en dat alles tegen zeer concurrerende prijzen. Dankzij Well Done heb ik het aangedurfd de xenonlampen niet door de Volvodealer te laten vervangen. Het heeft me echt veel geld bespaard.

Deskundig advies. Goede telefonische bereikbaarheid. Snelst mogelijke levering. De beste prijzen. Heb (helaas :) ) geen aandelen in dit bedrijf, maar het is een toponderneming.

Ren

Nastarter xenonverlichting laten leveren

Duidelijk, snel, goed aanbod nieuw en gebruikt, goede prijzen.

20vt

Eerste ervaring direct goeie ervaring. xenon ballast gekocht.

contact goed,snelle verzending, goed ingepakt, goed advies.

Ed Meedendorp

Zeer snelle reactie.
Snelle levering tegen goede prijs.
Ook een heel goed punt is dat er alternatieven (goedkoper) geboden worden als oplossing.

Snel, correct, goed contact over levering.

Studio by Aga

Super top BV

snelle verzending en kwaliteit auto-onderdel

Wim van Eijk

Goed geregeld

Mooie site

Snelle levering van juiste lamp

Hans uit Heemskerk

Goed advies en snelle levering

Duidelijke website, prima info over het verzenden. (was iets later, maar netjes contact over gehad)

communicatie