Prima begeleiding

mijn ervaring als een zeer ondeskundige techneut met de heer mastenbroek waren heel prettig
hij heeft mij goed geadviseerd bij de aankoop

Sacco Vossen

Vakkundig advies

Vakkundig advies

Michel

Snelle verzending, goede kwaliteit van de producten

Snelle verzending, kwaliteit van de producten goed. Levering met DHL alleen niet echt heel soepel.

Goede service

Prettig en klantgericht.
Prettig en klantgericht.
In eerste instantie H7 lampen op locatie opgehaald, echter bleek de lamp niet het probleem te zijn (dus nu wel reservesetje in bezit). Via de telefoon advies gevraagd, na enig zoeken bleek het toch een ballastprobleem te zijn. Op advies iets duurdere ballast aangeschaft, en alles werkt weer perfect.

Mele Leonardo

Perfecte service,en ben heel te vrede voor de exeno lampje voor de BMW x6.

Ben heel te vrede ,wat ik besteld heb ,heb ik gekregen.
Het is zeker een aanader.

Met vriendelijke groeten, Leonardo.

Marc Duisters

Alles prima!

Snelle verzending, en feedback over status. Meer wens ik niet van een webshop. Zal er zeker weer eens bestellen

Hedde

Snel, duidelijjk en goed

Voor het eerst xenon lampje vervangen in mijn BMW 3 (E90), bij Well Done Xenon besteld, duidelijke website, volgende dag in huis, produkt identiek (voor zover ik kan beoordelen) aan wat er uit mijn... Voor het eerst xenon lampje vervangen in mijn BMW 3 (E90), bij Well Done Xenon besteld, duidelijke website, volgende dag in huis, produkt identiek (voor zover ik kan beoordelen) aan wat er uit mijn auto kwam (Philips). Helemaal tevreden.
(En zelf xenon lampje vervangen is niet moeilijk, laat je niks wijsmaken door de dealer.)

Wesley

Gewoon goed!

Afgelopen jaar hier geweest met mijn mazda 6, gebeld en ik kon gelijk langskomen, snel, netjes en vriendelijk.

Fijn is ook als je wat besteld, en er niet uitkomt met bijvoorbeeld een...

Fijn is ook als je wat besteld, en er niet uitkomt met bijvoorbeeld een xenon lampje oid verwisselen dat je altijd kunt bellen, je wordt dan telefonisch geholpen.

Voor mij ligt het niet om de hoek, maar zal hier zeker weer komen.

Marcel

Goed advies en snelle levering

Eerst via de mail bij Kejo advies ingewonnen, waarna ik online 2 stuks Philips D2S 85122 besteld heb. De xenon lanpen waren royaal beschermend ingepakt met bubbelfolie en heel veel piepschuim.

Mike

Snelle levering prima lampen

Had een probleem met mijn lampen. Werd meteen gebeld nav mijn email met text en uitleg. Goed verhaal. Direct besteld, volgende dag in huis.