M Wellerdieck

Kundig, goede service en snelle levering

Toen ik belde met Well Done Xenon ivm een ballast voor mijn BMW Xenon verlichting wist men precies waar ik het over had. Goede service, uitleg en erg snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Passat cc 2008

Perfecte levering

Perfecte levering en direct antwoord op mijn vragen. Nu nog kijken hoelang de levensduur is van de geleverde xenon lampen

Wouter Van Angelen

Top service,

Snel geleverd, goed verpakt, vriendelijk telefonisch contact, perfect en mooi licht. ????

Frikap

Goede service voor levering van de bestelling

De juiste materialen en snel geleverd en werkt ook prima.

Zeer goede service en ideaal voor het zoeken van het juiste onderdeel wat je zoekt

Helemaal perfect

Goed advies, neemt ruim de tijd

Na een korte chat op de website belde hij me op. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies, en hij wist zelfs de verschillen tussen de diverse typen van hetzelfde model. Direct besteld en de... Na een korte chat op de website belde hij me op. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies, en hij wist zelfs de verschillen tussen de diverse typen van hetzelfde model. Direct besteld en de volgende dag in huis. Inmiddels heb ik zelf de xenon lampen ingebouwd, waarbij hij ook nog eens aangaf dat ik kon bellen voor hulp tijdens installatie. Heb de lampen allebei vervangen (was er maar een stuk), omdat er anders kleurverschil op zou treden. Na het inbouwen van de eerste lamp toch even getest, maar het advies klopte :)

Goed!

Goede service, denken met je mee en komen met een oplossing!

Roel Meeuwissen

Perfect!

Vraagje via mail? Binnen 10 minuten telefonisch, uitgebreid en vakkundig antwoord !
Snelle verzending. Perfecte kwaliteit en goede prijs.
Zal zeker terug komen!

Defecte Xenon koplamp

toont belangstelling geeft goed advies zonder direct iets te willen verkopen