F. Reekers

Goed Geregeld

nieuwe lampjes besteld voor mijn Peugeot.
zijn op tijd geleverd , goed verpakt en voor een goede prijs.

Paul

Aankoop en advies lampen Volvo v70

Hoewel overal beschreven staat dat je zelf de lampen van de v70 niet kan vervangen toch maar even gebeld. Prima uitleg gekregen, binnen een dag de juist lampen binnen gekregen. Het vervangen was 20... Hoewel overal beschreven staat dat je zelf de lampen van de v70 niet kan vervangen toch maar even gebeld. Prima uitleg gekregen, binnen een dag de juist lampen binnen gekregen. Het vervangen was 20 minuten werk en nauwelijks meer werk dan bij halogeen lampen. Dus prima advies en goede lampen tegen een goede prijs

Roel

Snel

Prima snelle service. Ik wist even niet welke xenonlamp ik moest hebben voor mijn BMW 535d E61 van 2005 dus ik heb deze er eerst zelf uitgehaald. Gaat om een Orsam D1S 35W type 66145. Deze is niet... Prima snelle service. Ik wist even niet welke xenonlamp ik moest hebben voor mijn BMW 535d E61 van 2005 dus ik heb deze er eerst zelf uitgehaald. Gaat om een Orsam D1S 35W type 66145. Deze is niet meer te krijgen maar de 66144 is compatible en dat stond erbij. Top dus. Scheelt me een hoop euros bij de dealer.

Super service!!

Binnen 1 dag thuis voor goede prijs

F.v.Lieshout

Snelle service

Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd.
En alles voor een nette prijs.

Dave M

Top service, snelle levering

Xenon c70

goeie prijs ,snelle levering ook naar belgie

Idomar bonifacio

Topbedrijf !!!

Well done heeft het beste service die je maar kan krijg hun denken terminste met hun klanten mee voor de beste oplossingen echt een top bedrijf

Titel

Simpel, snel, top

Had veel vragen .....Deze zijn allemaal beantwoord door keo ....Bedankt voor de uitleg tijdens de montage

goed