Harry

Klantenservice met een hoofdletter!

Online verkeerde lampen besteld (wat xenon leek in de bmw, bleek in het echt H7 achter een xenon lens) , na ontdekking in paniek Kejo gebeld. Was helemaal geen probleem: ik kon langskomen en hij... Online verkeerde lampen besteld (wat xenon leek in de bmw, bleek in het echt H7 achter een xenon lens) , na ontdekking in paniek Kejo gebeld. Was helemaal geen probleem: ik kon langskomen en hij bouwde de after-market set in, inclusief testen en afstellen. Kopje koffie erbij en nog wat tips over de auto. Kortom: goed klantgevoel.
Mooi om te merken dat er nog steeds ondernemers zijn die goede service als marketingmiddel inzetten.

Goede service

Niks negatiefs!

J. Cornielje

Uitstekende service en snelle levering

Ik heb erg goed telefonisch contact en advies ontvangen. Op basis hiervan wist ik meteen wat ik moest bestellen en vooral, wat niet te bestellen.

Volgens verwachting

Well-Done heeft volgens afspraak het product geleverd. Dit houdt in dat het product voorradig was zoals aangegeven en geleverd is binnen de beloofde termijn.
De melding dat het transport met...
De melding dat het transport met DHL geeft een goede indicatie van het tijdstip wanneer ik het product kon verwachten, omdat mijn DHL koerier meestal op dezelfde tijd arriveert.
Gekeken naar de hele keten waar Well-Done verantwoordelijk voor is, voor mij als klant, blijkt in prima handen.

Tom Tuinstra

Goede producten!

J.M. Jansen

Snel en betrouwbaar

Bij de eerste levering uitstekende support gekregen, dus zonder problemen de tweede keer een bestelling geplaatst en deze ook snel en uitstekend verpakt ontvangen, van mij een 10+

Afgeragde BMW

Helemaal niets op aan te merken. Een aanrader!

Geert Bistervels

Levering van 2 Philips D2R lampen voor volvo xc90

Snelle leveringen en zeer uitstekende prijs

Uitstekend

Goede en snelle afhandeling.

Rob

Goede service

Na telefonisch contact duidelijke uitleg over soort en type xenon-lamp (mijn model auto stond er niet bij , maar n.a.v. bij hun opgeroepen technische gegevens duidelijk kunnen aangeven welk model... Na telefonisch contact duidelijke uitleg over soort en type xenon-lamp (mijn model auto stond er niet bij , maar n.a.v. bij hun opgeroepen technische gegevens duidelijk kunnen aangeven welk model auto dezelfde lampen had)
Binnen twee dagen de lampen in huis.