Word goed advies gegeven door kejo
En komt zijn afspraken na

Super goed

Vriendelijk en snelle levering

Marco

Perfecte service!

Prima ervaring met Well Done Xenon. Vriendelijk te woord gestaan tijdens een telefonisch overleg welke componenten wel/niet zouden functioneren. Snelle reactie op vragen en zelf een telefonische... Prima ervaring met Well Done Xenon. Vriendelijk te woord gestaan tijdens een telefonisch overleg welke componenten wel/niet zouden functioneren. Snelle reactie op vragen en zelf een telefonische begeleiding tijden het zelf monteren van de verlichting. Perfecte service in zowel sales, als after-sales. Kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Deputter Peter

Correcte prijs met snelle verzending

Perfect eigenlijk.Het product wordt verkocht tegen een correcte prijs en de verzending van Nederland naar Belgie verliep supersnel.

Perfect ingepakt en geleverd volgens afspraak

Cees

Cees

Perfecte service. Bestelling om 16:45 ingegeven, en de volgende dag voor 15:30 afgeleverd.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Well Done Xenon doet wat anderen beloven.
Zeker...
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Well Done Xenon doet wat anderen beloven.
Zeker aanbevolen.

H7 autolampen

Supersnel antwoord op mijn vraag per mail en keurige snelle verzending.

Koos

Aankoop xenon voor Mondeo 2004

Geleverd conform afspraak

Jonny Bouwmeester

Zeer goed geholpen!

2 over 5 de bestelling gedaan want ik zat te twijfelen of ik wel de goede lamp had. er zijn websites die een andere lamp adviseren (de verkeerde lamp). Toch maar even gebeld of hij morgen aankomt,... 2 over 5 de bestelling gedaan want ik zat te twijfelen of ik wel de goede lamp had. er zijn websites die een andere lamp adviseren (de verkeerde lamp). Toch maar even gebeld of hij morgen aankomt, helaas werd het overmorgen (bestelling voor 5 uur morgen in huis), maar Kejo gaf meteen een duidelijke uitleg hoe ik de lampen het beste kon vervangen. TOP SERVICE!, tips waar ik wat mee kon en ik had dus gelukkig ook de goede lamp besteld. ik heb op advies toch maar voor de andere kant ook een nieuwe lamp besteld. Super licht nu, enig nadeel vond ik de verpakking. De 2 lampen waren verpakt in een klein universeel doosje i.p.v. een philips verpakking en geen ronde beschermingde huls om de lamp, wat toch kwetsbaar is en in het filmpje wel te zien is, verder was hij wel in goede bescherming verpakt (piepschuim vlokken).

Ritesh Lautan

Super service

Snel binnen.. Goedkoper dan de rest en het werkt. Beter dit dan kan je niet wensen