Geleverde producten
Website

Raymond Meulenbroek van Meulenbroek

Fijne goede overzichtelijke site

Overzichtelijke indeling

Gereedschappen nog beter bij elkaar plaatsen zodat je nog sneller kunt zoeken. Bv bit en bitssets bijelkaar

Loek Smit

Veel spul heb ik al maar dut pakketje is spoorloos

Lever mijn pakettje eerst voor dat jullie hiet om vragen

ANTON Hendrikx

Uitstekend

Kwaliteit

Nvt

Mechiel

Top levering. Alleen ik heb de helft nog niet binnen gekregen. Stond op de pakbon dat het nog word geleverd alleen geen verder informatie over de levering van de resterende producten gekregen op de... Top levering. Alleen ik heb de helft nog niet binnen gekregen. Stond op de pakbon dat het nog word geleverd alleen geen verder informatie over de levering van de resterende producten gekregen op de mail.

Alles netjes verpakt en duidelijke website

Meer informatie geven over de niet geleverde/nalevering van producten

Was fijn om voor het bestellen eerst een paar keer telefonisch goed advies te hebben gehad.

Persoonlijke behandeling

John Vos

Erg goed snel geleverd

Frans Aerts

Jullie afhandeling van de bestelling, zeer goed. Allen het pakjes bedrijf Post Nl België ging ook bij jullie wederom de pist in.

Goede en snelle afhandeling bestellind

Andere pakjesdienst voor levering in België vinden

Wil Peters, directeur Prosperius BV

Gemiddeld

Goed spul

Een product bleek niet leverbaar. Website is dus niet actueel. Kreeg mail over nalevering. Er werd geen uitspraak gedaan over wanneer nalevering gaat plaatsvinden. Een paar dagen, weken, maanden.... Een product bleek niet leverbaar. Website is dus niet actueel. Kreeg mail over nalevering. Er werd geen uitspraak gedaan over wanneer nalevering gaat plaatsvinden. Een paar dagen, weken, maanden. Wie zal het zeggen...? Als op je site staat dat iets leverbaar is, dan moet je ook leveren. Zeker als het gaat om vrij kostbaar gereedschap. Vooralsnog geef ik jullie het voordeel van de twijfel, maar hoop van harte dat dit een incident is.

alex de Vos

Positief, snelle en correcte levering.
Overzichtelijke webshop

Groot assortiment

Sanny Naber

bestelling was incompleet, klopte niet met de pakbon, wordt niet gereageerd op mijn mail hierover.