Schildersbedrijf Kramer uit Rotterdam ; zéér slecht werk geleverd, leek wel kinderwerk en moest zwart uitbetalen. Nam nog materiaal van ons mee en bracht het niet terug. Zelf iemand anders...Schildersbedrijf Kramer uit Rotterdam ; zéér slecht werk geleverd, leek wel kinderwerk en moest zwart uitbetalen. Nam nog materiaal van ons mee en bracht het niet terug. Zelf iemand anders moeten zoeken om het werk alsnog netjes af te maken, kostte dus gewoon dubbel geld ?
Puttens interieurbedrijf
Stuukwerk erg mooi
Dakdekkers via Werkspot
Redelijk goed, behalve dakdekkers
stucadoorsbedrijf houweling
Klanten die enthousiast aanvragen persoonlijk sturen en nooit ergens op reageren of überhaupt geen telefoon beantwoorden of opnemen
Stolk
Complimenten Schilderbedrijf J.K Eype
M
Klanten die gegevens sturen en vervolgens nergens op reageren. Maar wel de leadkosten moeten betalen aan werkspot
Bram Bodewes
Zeer slecht,6 bedrijven aangeschreven en niet 1 reactie
Bouwbedrijf Sid
Bouwbedrijf Sid
Handels onderneming KA
Goede ervaring
manaveera
Sinds een tijd heeft werkspot geen telefoon verbinding meer. Als je wilt iets weten of vragen met via e-mail doen wat erg veel tijd kost . Uit mijn ervaring als vakman communicatie via e-mail loopt...Sinds een tijd heeft werkspot geen telefoon verbinding meer. Als je wilt iets weten of vragen met via e-mail doen wat erg veel tijd kost . Uit mijn ervaring als vakman communicatie via e-mail loopt verschrikkelijk! Niet allen vragen worden beantwoorden! Vragen dia zij niet leuk vinden negeren zij gewoon! heb nu meerder keren op klussen gereageerd en klant heeft interesse dus werkspot haal wel geld af van mij rekening maar ik kan geen contact komen met klant 8 van de 10 keer gaat klus niet door ( en je betaal voor de contact zeggen ze ) vraag me nu af of dat nep klussen word hier geplaats zo dat vakmannen hun geld moet betalen !!! vaste abonnement zou verbetering zijn voor vakmannen.