Debaklussenbedrijf

Heel erg slecht

Reactie Werkspot.nl:

Beste vakman,
Beste vakman,
Op basis van je review vinden we het lastig een goede reactie te geven, omdat we niet goed weten wat je slecht vindt aan Werkspot. Mocht je dit alsnog met ons willen delen, dan heel graag uiteraard. Je kunt ons altijd bereiken op info@werkspot.nl
Werkspot team

Drouzi

Vandaag is mijn mijn behang klus gedaan door Aad de Haan van Multibedrijf Deborah, het is heel netjes en heel erg mooi geworden en vooral naadloos. We zijn heel erg tevreden.

M. Rademaker

Wisselende ervaringen, ook goede. De laatste helaas beroerd. MML schilders uit Kampen hebben er een jaar over gedaan om mijn twee dakkapellen en een paar ramen te schilderen. Slechte planning,... Wisselende ervaringen, ook goede. De laatste helaas beroerd. MML schilders uit Kampen hebben er een jaar over gedaan om mijn twee dakkapellen en een paar ramen te schilderen. Slechte planning, steeds afzeggen. Nu ik de rest uitbesteed hebt aan een andere schilder blijken de dakkapellen verrot, er is gewoon overheen geschilderd. Nauwelijks communicatie, geen service, niks. Wel 900 euro schade. Waardeloos bedrijf.

F.Goes

Via Werkspot meldde Ferry van 'Onderhoudsbedrijf Ferry' zich heel snel voor onze complete toiletrenovatie. In het oriënterend gesprek kwam zijn kundigheid al meteen naar voren, doordat wij handige... Via Werkspot meldde Ferry van 'Onderhoudsbedrijf Ferry' zich heel snel voor onze complete toiletrenovatie. In het oriënterend gesprek kwam zijn kundigheid al meteen naar voren, doordat wij handige adviezen kregen. Veel ervaring, en een duidelijke offerte vooraf. Hij heeft het heel erg mooi gemaakt, tot volle tevredenheid: o.a. leidingen keurig weggewerkt en van een staand naar een hangend toilet. Communicatie was prettig, hij deed het gevraagde werk heel precies, en kwam later ook nog even terug voor wat kleine aanpassingen. Niets was teveel. Communicatie kon ook per app. Ferry is zelfs al bij ons geweest voor een volgende klus.

Solar Enterprices BV

Via Werkspot heb ik Solar Enterprices BV gevonden om onze nieuwbouwwoning te behangen met glasvezelbehang. Dit bedrijf had deze klus echter weer uitbesteed aan dhr. Cor Wolthers uit Rijswijk. Het... Via Werkspot heb ik Solar Enterprices BV gevonden om onze nieuwbouwwoning te behangen met glasvezelbehang. Dit bedrijf had deze klus echter weer uitbesteed aan dhr. Cor Wolthers uit Rijswijk. Het behang zit er redelijk op maar het afkitwerk is prutswerk. Daarnaast zijn alle marmeren vensterbanken bekrast. Soms op plekken dat je denkt dit is opzettelijk gedaan. Behanger Cor Wolthers uit Rijswijk is dus geen aanrader.

Dss-onderhoudsbedrijf

Via werkspot heel snel een prima schildersbedrijf gevonden, voor het buitenschilderwerk.
Dss-onderhoudsbedrijf is vooral heel flexibel, werken héél gestructureerd, snel en netjes. Hebben in een dag het hele huis geolied.
Komt afspraken na.

woninginrichting effect

Werkspot niet aantebevelen voor de vakman je wordt bestolen zeer klant onvriendelijk

particulier

WAARSCHUWING!!!
WAARSCHUWING!!!
Via Werkspot nl kwam ik in contact met Perfecta schilders, De Klomp (gemeente Ede), de heer Scott van Nieuwenhuijsen en mevrouw Cisca van Nieuwenhuijsen. Ik was in de veronderstelling dat alleen solide en betrouwbare vakmensen zich op deze site zouden bevinden. Helaas blijkt dat niet het geval te zijn en werkspot wil bij een conflict niet bemiddelen, want zij zijn "slechts" een platform. Wel hebben zij contact opgenomen met Perfecta schilders en hen verzocht het probleem op te lossen.
Dit conflict is als volgt: er werd door Perfecta schilders, dhr. en mevr. Van Nieuwenhuijsen, een lucratieve offerte gedaan. Bij acceptatie daarvan moest je wel per omgaande (werd met grote nadruk gesteld) de helft van het offertebedrag aan hun overmaken, zogenaamd voor aankoop materiaal en huur/borg van een hoogwerker. Ik heb dat bedrag 771 euro (bijna mijn gehele vakantiegeld van de AOW) betaald op 22 mei j.l. Volgens afspraak zouden in de 1e week van juli de werkzaamheden beginnen. Later werd dat de 1e of 2e week. Uiteindelijk ZOU op dinsdag 14 juli om 09.00 uur begonnen worden en de hoogwerker geplaatst. Om 10.45 was nog niemand komen opdagen. Tegen 11.00 uur verschenen ze, zonder uitleg, zonder excuses. Omdat het hard regende zou dan de volgende dag om 09.00 uur worden gestart en desnoods een zeil gespannen worden om onder te werken als het nog zou regenen. Weer kwam niemand opdagen, tegen 10.00 uur een telefoontje van mevrouw van N. dat de heer Van Nieuwenhuijsen wat later kwam, omdat hij elders materiaal moest afleveren. Ik vertrouwde het nu niet meer, omdat wederom ook de hoogwerker niet was afgeleverd en heb per email de opdracht geannuleerd en verzocht binnen 24 uur mijn aanbetaling terug te storten. Zij gingen ermee akkoord de samenwerking te beeindigen, echter terugbetaling zou pas geschieden na 7-14 dagen! met aftrek van geleverd materiaal, kosten administratie, kosten emailverkeer en kosten van voorwerk. Kortom: er zou weinig terug gestort worden. Deze heer en mevrouw Van Nieuwenhuijsen blijken in februari 2020 failliet te zijn verklaard onder de naam Olympia schilders te Amersfoort en al eerder failliet verklaard onder de naam Project totaal te Amersfoort. Vervolgens laten ze zich onder weer een nieuwe naam inschrijven bij de Kamer van Koophandel, nu werken zij onder de naam Perfecta schilders. Maar er is dus helemaal niets perfect aan dit bedrijf.
Inmiddels heb ik aangifte gedaan bij de Politie en heb een getuige gevonden die eveneens door hen is opgelicht (Olympia schilders) voor 10.000 euro en volgens de deurwaarder waren er nog andere schuldeisers voor ruim een ton.
Dus u bent gewaarschuwd, ga niet met Perfecta schilders in zee.

Ingrid Koutstaal

Waanzinnig tevreden met Werkspot,snelle reaktie van Fouad Yamani,laminaat vloer door m'n hele apartement gelegd in 1 dag.Ze waren gezellig,op tijd en goede muziek!!

Rob H Oosteind

Goede ervaring met WD Tegels; hebben renovatie badkamer en WC perfect uitgevoerd.