Astrid van Gerwen, HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland
Prima site
Natasja - HCK
Uitstekende dienstverlening
Michiel van Work-on
Betrouwbare contactpersoon. Verder niet zichtbaar als merk/organisatie. Puur commerciële relatie, daardoor niet per se duurzaam.
Emma Factum Advies
Goed en toegankelijk platform
Oudvit Jongvit BV
Overzichtelijke cv database en erg handig dat je kan zien dat een collega al een collega heeft benaderd
Carolien van Vermaat
Goede dienstverlening en vriendelijke service! Ook komen er kwalitatief en kwantitatief goede kandidaten binnen.
Martine - BCC
Goed platform met interessante kandidaten
Rousch Financial Professionals
Werkzoeken.nl levert veel traffic naar de verschillende sites van onze organisatie. De geautomatiseerde koppelingen werken goed, waardoor het ons geen enkele moeite kost om een vacature door te...Werkzoeken.nl levert veel traffic naar de verschillende sites van onze organisatie. De geautomatiseerde koppelingen werken goed, waardoor het ons geen enkele moeite kost om een vacature door te plaatsen.
Stephan van Olympia
De samenwerking met het platform is erg prettig. We zijn ook blij met de resultaten die we samen behalen.