Sander

Werkzoeken.nl is voor ondernemers een slechte plaats om personeel te werven. er wordt geen rekening gehouden met de suggesties naar welk personeel je zoekt. bijv. op zoek naar een timmerman en dit... Werkzoeken.nl is voor ondernemers een slechte plaats om personeel te werven. er wordt geen rekening gehouden met de suggesties naar welk personeel je zoekt. bijv. op zoek naar een timmerman en dit wordt dan een kok of leraar. Daarnaast heel veel cv's die al jaren oud zijn waarvan de mensen niet eens op zoek zijn naar werk. Heb hier meer dan 300 euro aan besteed.

Reactie Werkzoeken.nl:

Dag Sander,
Dag Sander,
Wat vervelend om te horen dat je geen geschikte profielen gevonden hebt. We zien in je account dat je geen gebruik gemaakt hebt om de zoekopdracht te fine-tunen. Je hebt o.a. de optie om niet relevante zoekwoorden te blokkeren zodat je hier ook geen profielen van ontvangt.
Hiermee zou je probleem opgelost moeten zijn, kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op we helpen je graag om het in te stellen.

Lennart, Regiodienst

Een waardevolle partner bij het in contact komen met goede kandidaten.

Liliane van ELLBRU

Kwalitatief platform om professionals aan te trekken

Mirjam van Breevaart Personeel

Werkt prettig, maakt matches op basis van onze vacatures.

DB Work

Gebruiksvriendelijk website, klantenservice is zeer duidelijk en pakt alle vragen direct op.

DRM Vastgoed Management

Overzichtelijk en duidelijk.

Aniela Kowalski van BKV

Een van de online platformen waar onze doelgroepen zich oriënteren naar een nieuwe baan. Prettig contact met Suzanne. Snel, vriendelijk en transparant.

Alexander Calder

Prima platform om op zoek te gaan naar jobs of passende personen voor de job

Apros Werving & Selectie

Goed platform voor het plaatsen van vacatures en het zoeken naar kandidaten.

A. Bakker, Duijndam Uitzendgroep

Prima service, word altijd netjes te woord gestaan.