Mirjam Noorland van Breevaart Personeel

Het werkt prima en is overzichtelijk!

Cigdem van ANWB

Prima platform, fijne communicatie met medewerkers.

Eli Wuarbanaran | Werkwijzer Werving & Selectie | Uitzenden

Prima dienstverlening en makkelijk contact mee te leggen. Aanrader!

Eric van Attract

Het contact met de mensen is altijd prettig

Michael van Gessel | Talent&Pro

De samenwerking met Werkzoeken.nl is heel fijn. Er wordt snel geschakeld, vragen/verzoeken wordt snel op gereageerd en actie ondernomen. Heel tevreden over de dienstverlening.

Demy van Logistic Force

Werkzoeken.nl is misschien niet de allergrootste op de markt, wel leveren ze kwalitatief goede kandidaten. Denken mee in het opzetten en optimaliseren van de campagnes en doen dit altijd met... Werkzoeken.nl is misschien niet de allergrootste op de markt, wel leveren ze kwalitatief goede kandidaten. Denken mee in het opzetten en optimaliseren van de campagnes en doen dit altijd met persoonlijk en snel contact. Monitoren zelf ook de campagnes en trekken aan de bel wanneer de prestaties van onze campagnes teruglopen.

FYGI

Top! Het is een Jobboard waar wij op het moment veel geschikte professionals vandaan halen. Wegens het succes hebben we recent ook Technicus toegevoegd. Dienst verlening is ook top, ik heb een vast... Top! Het is een Jobboard waar wij op het moment veel geschikte professionals vandaan halen. Wegens het succes hebben we recent ook Technicus toegevoegd. Dienst verlening is ook top, ik heb een vast aanspreekpunt en dat werkt heel prettig (Suzanne is een topper)

Tijmen van Aditech

Werkzoeken.nl is voor ons een fijn job board om mee te werken. Flexibel waar nodig, fijn in het contact én met goede resultaten!

Hillie Bosma TMI

Werkzoeken vind ik een fijne partner. Mijn contactpersoon is goed bereikbaar en denkt actief mee. De campagnes zijn goed inzichtelijk en ik heb de vrijheid om zelf aanpassingen te doen indien nodig.... Werkzoeken vind ik een fijne partner. Mijn contactpersoon is goed bereikbaar en denkt actief mee. De campagnes zijn goed inzichtelijk en ik heb de vrijheid om zelf aanpassingen te doen indien nodig. Werkzoeken is zeker een partner waar wij graag mee samenwerken.

Astrid ManpowerGroup

Werkzoeken is an important partner for us and delivers great value for the invested budgets. The team is always supportive and very reactive on any kind of requests.