Nils Kaan

Het kopen van een zadel is geen gemakkelijk zaak. Zit het zadel naar wens of niet. Helaas was dat laatste bij mij het geval na aanschaf van een duur zadel bij wielrenner.shop. Zo jammer dat deze... Het kopen van een zadel is geen gemakkelijk zaak. Zit het zadel naar wens of niet. Helaas was dat laatste bij mij het geval na aanschaf van een duur zadel bij wielrenner.shop. Zo jammer dat deze webwinkel met geen stok te bewegen is om het zadel te kunnen ruilen, desnoods tegen een duurder exemplaar. Ik had dit van te voren niet bedacht aangezien je bij vele zaken vaak na 30 dagen nog mag ruilen. Kortom: koop bij deze zaak geen zadel als je niet zeker weet of hitje past. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Reactie Wielrenner.shop:

Hoi,
Hoi,
Je mag bij ons binnen 30 dagen zeker ruilen, maar helaas kunnen wij geen gebruikte producten terugnemen. Dit is ook niet chique naar een andere klant toe als hij gebruikte producten krijgt. Ik hoop dat je dit ook kan begrijpen en dat je zelf ook niet graag gebruikte producten opgestuurd krijgt als je nieuwe besteld hebt.
Team Wielrenner.shop

Jordy K

Inmiddels heb ik een aantal bestellingen geplaatst bij Wielrenner.shop en altijd tot grote tevredenheid. Het aanbod is veelzijdig en in meerde prijssegmenten.

Tevens kan je ook rekenen...

Tevens kan je ook rekenen op goed advies, de medewerkers van Wielrenner.shop antwoorden snel & adequaat. Ze zijn vriendelijk en hebben de juiste kennis in huis.

Verder wordt er snel geleverd en kan je de bestelling volgen via Track & trace.

Hennie van Uden

Zeer goede ervaring, reageren heel snel op je vraag en lossen het probleem ook heel snel op!

L van der meulen

Reageren snel en adequaat op vragen en/of problemen. Erg tevreden over de geboden hulp.

A. van der Meyden

Na vele duizenden kilometers lekvrij rijden wilde ik weer dezelfde banden voor mijn ebike. Wielrenner.shop kon ze leveren voor een gunstige prijs. Goed en vriendelijk app- en telefonisch contact... Na vele duizenden kilometers lekvrij rijden wilde ik weer dezelfde banden voor mijn ebike. Wielrenner.shop kon ze leveren voor een gunstige prijs. Goed en vriendelijk app- en telefonisch contact gehad met de zaak. Na bestelling werden de banden de volgende dag al geleverd! Top service, dank!

Bart van der Sloot

Advies gevraagd via mail over Assos fietsbroeken en na korte tijd al reactie en vandaag blijkt: perfect advies en levering een dag na het plaatsen van de bestelling. Beter kan niet!

Caroline

Snelle levering en goede service!
Snelle levering en goede service!
Na 3 maanden ging mijn fietsbroek van Assos al kapot. Dit gemeld aan de hand van foto's. Binnen een paar dagen al bericht dat er een nieuwe fietsbroek zou worden opgestuurd. Hele nette service!

billen johny

Zeer contente wielertoerist,
Sigma dat niet kon worden opgeladen, zeer snel vervangen door een ander exemplaar.
Met een hartelijke dank aan Patrick.

leonard frank

Buitengewoon invoelend in het meedenken over problemen die de wielrenner ondervindt. Snel, aardig en toeschietelijk.

Blije fietser

Reageren snel. Denken goed mee. En regelen het meteen